Batori Zoli üzente 14 éve

En azt gondolom,hogy sajatmagad akkori elemi felelmet lathattad akkori almodban.Valami olyan tortenesek vehettek akkor korul,amik igy fejezodtek ki almodban.Talan a terhesseged szokatlan tunetei miatt.

Válasz

FSné Ildikó üzente 14 éve

Szép napot Nektek!Mindenkinek köszönöm hozzászólását.Kevés időm van,ezért válaszolok egyszerre.Katolikusnak neveltek,de a Buddhizmus életszemléletét érzem magamban.Sokszor gondolatnélkül telnek napjaim,a mantrák mindig elindulnak bennem,nyugtatnak,erőt adnak.Biztos van olyan ember akinek fájdalmat okoztam,de vigyázok szavaimra-tetteimre.Bár ,ha fáj valami kirobban belőlem.Ha kapok lehetőséget arra,hogy megtudjam kit bántottam meg,bocsánatát fogom kérni.Próbálom a saját utam járni,de ebben a világban elég nehéz:-)).Igen ,a megoldás mindenkiben ott van,s talán az álmok megmutatják rejtett arcukat,melyeket nem vagyunk képesek felismerni.Persze az én lelkem is háborog,néha nehéz lecsendesítenem,de békét kell teremtenem ,mert csak így élhetek.Még egy álmommal kapcsolatban kérem véleményeteket:25 évvel,lányommal voltam várandós,mikor 3éves fiamról álmodtam.Akkor borzasztó volt,de biztos üzenez volt,amit nem tudtam értelmezni:Fiamat álmomban temettem,láttam kis testét a koporsóban.egy villanás volt az egész,de megdöbbentem.Kérlek,írjatok erről,mi lehetett az üzenete?Köszönöm,s további békés napokat kívánok Nektek!!Ildikó

Válasz

baranyi ágnes üzente 14 éve

Béket bened van a láma azzert mosojok mert te vagy maga a béke a leked tiszta!
Szeritem minde megoldas bened van! Jarod a sajat utad! Harmoniaban van tested lelked!

Válasz

ozsvárt józsefné Marika üzente 14 éve

Az egy nagyon jódolog ha béke van a szívedbe. Akkor mindenkinek szeretetet, és nyugalmat sugározol.Álmod is erre utal.Kívánom neked, hogy nagyon sok ilyen napod-éjszakád legyen.
Mert ezzel másoknakl is átadod ezt a nagy lelki békét-nyugalmat.
Szivélyes üdvözlettel: Ozsvártné( Marika).

Válasz

Dobi Jozofiel üzente 14 éve

Kedves FSné Ildikó! AZ álmodat a következő képen fejteném meg a válós életedben egy barát/nő, felnőtt gyerek vagy társaddal szemben elhibázott és elhamarkodott hibát követtél el, aki valamit szeretett volna tőled, de el lökted/ meg sértetted (néger tánc közben átölet) ,mely igen nagy lelki fájdalmat okozott mind kettőtöknek. Emiatt lelki befordultságban szenvedsz., de az is akinek fájdalmat okoztál. A Dalai Lámával való találkozás a jó vigasz eljöttét jelképezi. Újra megismétlődik azaz idő - az a sors jelenet. (történelem megismétli magát). Újra lehetőséget kapsz arra, hogy most a szívedre hallgass -ne az eszedre. Jön az újrakezdés

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A megtisztulasnak egy mas modjat kinalja a keresztenyseg,melyrol nehany perce irtam a"Husvet"topicban.Szeretettel ajanlom!

Válasz

FSné Ildikó üzente 14 éve

:-))Üdv Nektek,köszönöm véleményeteket!Buddhizmus közel áll hozzám,meditálok, imádom a Dalai Lámát.Müller Péter,Paul Brunton könyveit olvasom,Szepes Mária is kedves számomra.Dolgozok magamon,ami nehéz meló,de megéri:-).Asztrológiát tanultam,szeretném folytatni a tanulást,de kevés időm van.Lőrinc Lászlótól nem olvastam még.Imádom Indiát,leányom járt már kinn,s szíve visszahúzza.Vágyam eljutni Indiába:-)).Azt a kevés álmomat figyelem,tudom jeleket adnak.köszi További szép napot!Ildikó

Válasz

kőszegi péter üzente 14 éve

Kedves Ildikó !

Szerintem az álom arra hívja fel a figyelmedet, hogy önmagadon dolgozz, mert csak így lehet körülötted harmonikusan a világ. Ha viszont úgy gondolod, hogy a világon, az embereken kellene változtatni, az csak egyre nagyobb konfliktusokhoz vezet.

Talán a Buddhizmus az egyetlen olyan vallás, ami nem akar direkt téríteni, nem akar hódítani.

Válasz

BUZA László üzente 14 éve

Kedves Ildikó!!

Valóban előremutatóak az álmok ha jól fejtjük meg!

Te sok Lőrinc László könyvet olvasol és azok tükröződnek álmaidban!!!DAKINI!!!!!!!!!!!!!!!!

Mivel magam is keveset álmodom rokonaimmal,így Neked is van képességed,és azokat figyeld,mert biztosan előre mutatóak!!

Ne ad fel!!

Puszillak Lacus

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Talan erre utalhat,hogy egy tavoli vallas tiszteletben allo tanitoival volt kapcsolatos almod.

Válasz

FSné Ildikó üzente 14 éve

Üdv!Köszönöm véleményed!Apámat alig,nagyapáimat nem ismertem,de tudatalatt biztos fontosak számomra.Szépnapot!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

En ugy gondolom edesapad,vagy nagyapad igen nagy tekintellyel birt szamodra.Ugy erzem,a ferfiak lelkiterermenesito szerepe sokat jelentett neked.

Válasz