Eipl Jánosné üzente 14 éve

István! Csak nehogy úgy járjál, mint én , aki első fellobanásomban, hirtelen megbántottságomban kiléptem egy klubból (nevet nem írok), ami most nagyon hiányzik.De milyen az ember! Vissza már nem térek oda, mert én ilyen vagyok...Bár lehet, hogy egyszer csak úgy betoppanok majd, hogy sziasztok, visszajöttem, most azonban még tüskék vannak bennem.Bár ott is a legnagyobb hibám az volt, hogy nem bírtam elviselni , hogy mások piszkáltak.. (Bátori Zoli tudja, miről van szó).Kérlek István, maradj, ha tudsz, de ha EZ NEM LEHETSÉGES, akkor majd később toppanj be újra.Szia, Panni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia István,
gondolkodtam, hogy üzenetben vagy nyílt fórumon válaszoljak-e. De talán másoknak is ad valamit, ha olvas minket.
Ha valaki ezoterikus témákkal foglalkozik, az jelenti azt is, hogy érzékenyebb, fogékonyabb a lelke, mint azoknak, akik belekeményedtek a materiális világba. A feladatunk a magunk és a mások fejlődésének segítése. Ha másokban nem vesszük észre a jót (mondjuk mert megbújt valami hirtelen düh mögé), akkor hogyan tudnánk azt saját magunkban fejleszteni?
Itt a tanulság, nézzétek meg István csodálatos versét.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Évi!
Válaszul leírom Neked egyik versem;
Tükör elött! (Magamnak ha mondanám!)

Kacagj bolond!Bár festett arcodon könny csorog,
Te azt hiszed Őt pótolja puszta porond?
Arcodon könnyed nem old meg semmit,
Csak sokan látják lelked összetörni!
Tudom hogy fáj,hogy jól esik sirni,
De ne lássa más,s bírd kibírni!

Kacagj bolond! De festett arcodon ne lássa más,
Hogy festéken kívül bánat is ragad Rád!
Csak Én tudom hogy ott,
Hol festett arcod lemosod,
Víz helyett sós könnyed csorog!

Meg kell nyugtatnom a lelkiismeretemet mert bántottam valakit,mert nem figyeltem a részletekre! Sokszor a részletekben van az igazság! Csak tudni kell összerakni őket! István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Eipl Jánosné!
Nem akarok válasz nélkül tovább állni,ezért még válaszolok kérdésedre!
Aura fotómon a piros szín az energia szintem jelzi! Az álló képen a színek a stressz-relaxáció szin diagramma,Értelem és Test állapotát,Yin-Yang egyensúly a csakra kerékkel,végül a Test-Értelem-Lélek diagramma!Ezen a fotón ami 2008.07.13-án készült;Értelem-Test állapotom /relaxált,pihent/ Energia szintem a pirosnál 400000,a többi színnél 350000,(400000 a maximum) Yin-Yang egyensúlyom harmonikus,Test-Értelem40-40% lélek 20%-on állt! Ezek az értékek mindig változnak attól függően hogy milyen kűlső vagy belső hatások érik az embert! Te is elkészítetheted a saját Aura fotódat,felmérve ezzel a tested és lelked állapotát! A cím; Szabó Erzsébet Tel;0620 965 1127 remélem elérhető! Remélem tudtam segíteni és mielött eltűnök,szeretnék Tőled is bocsánatot kérni ha rossz érzést keltettem benned, vagy ha megbántottalak valamivel! Szeretettel és mély megbánással! Pálffy István.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Ime, a virtuális kézfogás megtörtént! Csak nem azt nem hittem, hogy István elhagy bennünket, nagy kár lenne!

Kedves Klubtársak MINDENKINEK kívánok szeretteljes, áldott Húsvétot! Panni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves István,
A fejlődésünkben a hibáink felismerése és felvallása egy óriási lépés (önismeret). Ez független attól, hogy mások milyennek látnak minket. Az a lényeg, hogy mi képesek vagyunk szembenézni saját magunkkal. - A csatát mindig saját magunkkal vívjuk meg, nem az ellenfeleinkkel. A békét sem hozhatja el más ember, csak mi, ahogy a konfliktusainkat is mi magunk éljük meg.

Nehéz ott megmaradni, ahol kellemetlenség ért, de nincs okod távozni. Én valahogy mindig hősnek képzelem az embert. Mert hősök is lettünk akkor, amikor felvállaltuk ezt az életet. Folyamatosan hibákat követünk el. Ez a fejlődés egyik feltétele. Gondold végig. Miért kellene távoznod?
Az egó hiúsága a szégyenérzet. Téged nem az egód vagy a hiúságod irányít. Miért jöttél ebbe a közösségbe? Biztosan célod volt vele. Fókuszálj erre. A céljaink nagyok és nemesek. A hiúság és a szégyenkezés kicsinyes érzés.

Ne haragudj, megszólalt bennem a hivatásom. Látod, én osztogatom a tanácsokat, ha kell, ha nem. De nagyon remélem, hogy nem gázoltam bele a lelkivilágodba. Nem ez volt a célom. - Ha mégis sértettelek, akkor láthatod: nem csak te követsz el hibákat ezen az oldalon.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Tisztelt Bátori Zoltán!
Szeretnék tiszta szívemből,mély fő hajtással,őszintén bocsánatot kérni Tőled,és mind azoktól akiket a neked vagy nekik írt levelemmel megbántottam! Kérlek tolmácsold ezt nekik!
Nem hagyott nyugton a lelkiismeretem és rájöttem mi okozta a félre értést köztünk ami az én heves kirohanásomat késztette ellened! Én azt hittem Te tényleg szándékosan írsz ékezet nélkül,mert nem olvastam korábban írt mentegetőzésedet a Klaviatúrával kapcsolatban! Én ugyanis akkor még nem regisztráltam erre az oldalra! De Te se vetted a fáradságot hogy tisztázd ezt velem,rájöttem Te azt hitted én tudok erről! Én,mivel tisztelem és nagyra tartom a Diplomás embereket,tanárokat,(ez korábbi levelemből is kiderűl) rá se mertem gondolni hogy nem tudja egy Diplomás ember úgy használni a számító gépét min én?az egyszerű szakmunkás! Belátom most már,nagyot tévedtem,és rettentően szégyellem magam! Én azt hittem mindenki tudja hogy van a számító gépekben levélíró,fordító és helyesírást segítő program,ezt majd nekem is használnom kell! Nem beszélve arról hogy Ciril betűs Klaviatúra sincs,ennélkűl pedig nehezen írhatnánk Orosz barátainknak ha vannak! Ettől a felismeréstől vezérelve mégegyszer,és ha kell még ezerszer kérek bocsánatot Tőled Zoltán,és mind azoktól akiket megbántottam vagy megsértettem! Most nagyon szégyellem magam és rájöttem,ez nem a véletlen műve,ebből is kell tanulnom és még mennyi mást! Most levonom a konzekvenciát és kitörlöm magam erről az oldalról! Nem érdemlem meg hogy ebben a közösségben legyek! Vezekelni fogok mert,MEA CULPA! AZ ÉN VÉTKEM! Már csak annyi maradt hogy Hosszú Boldog és Egészséges életet kívánjak mindannyiótoknak,és gyors felejtést az általam okozott rosszért! Szeretettel-tisztelettel és nagy-nagy bűntudattal! Pálffy István.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ez a kiskakas nem nyugszik,mig ki nem tepik a tollat!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Kornelia!Igen megfogott az idezett mondat:"Szereny is csak az tud lenni,akinek van mire."Ezt az elvet egy kedves baratom ugy fogalmazta meg,hogy"Sokszor dicsergetem magam ket dologert:Egyreszt ki tart nagyra,ha meg magam sem,s a masik,hogy ha sokszor mondom masoknak milyen kivallo ember vagyok,meg a vegen elhiszem.Nem artana az nekem!"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ehhez a témához kapcsolódva engedjétek meg, hogy én idézzek kedvenc bölcs tanítómesteremtől egy mondatot:

"Én mondom: Még nem nagy az ember.
De képzeli, hát szertelen.
Kísérje két szülője szemmel:
a szellem és a szerelem! " (József Attila)

Eljutni a Felismerésig... Igen, ez a lényeg, és ez a legnehezebb.
A saját korlátainknak van egy érdekes tulajdonságuk. Amint felismerjük őket, azonnal eltűnnek.

Válasz

Huszti Kornélia üzente 14 éve

Olvasgattam az írásokat. Úgy tűnik, spirituális érdeklődők vagyunk. Talán nem idegen Tőletek az a néhány gondolat, amit leírok.
A szavak csak szavak. Ha mondanak nekem valamit, és arra érzelmi reakciót tapasztalok, az fontos üzenet NEKEM, hogy hol vagyok érzékeny és kibillenthető a nyugalmamból. Nekem nagyon hasznos volt ilyenkor azzal foglalkozni, miért fájt, vagy keltett haragot bennem (stb.) az, amit mondtak, és innentől inkább ezzel foglalkoztam, Nagyot léptem előre az önismeretben és a belső békéhez vezető úton.
A másik gondolat, amit szintén saját tapasztalat alapján mondok, amíg sokat olvastam, és úgy gondoltam, hogy ezzel sokat teszek önnön fejlődésemért, alig-alig léptem előre. Aztán azt tapasztaltam, az igazság egy, de sok könyv ír róla, sok formában, sok módszer létezik, de szinte ugyan arról szól. Ekkor már inkább arra figyeltem, inkább éljem, mint sem olvassam a tudást. Hiszen holt tudás az, amit nem ültetünk át a gyakorlatba. Megélni a dolgokat, és eljutni a Felismerésig az igazi eredmény.
Egy híres ember, nem emlékszem ki, bár megérdemelné hogy emlékezzek rá, de a mondásból ítélve Neki nem fontos hogy említsem a nevét, mondta, "szerény is csak az tud lenni, akinek van mire". Nekem ez nagyon erőteljes mondás volt, és mindig végiggondoltam, vajon mi a motivációja a mondanivalómnak. Valóban információt szeretnék átadni másoknak, vagy valami más egós motivációm van. Hááááát, voltak helyzetek, amikor inkább nem mondtam semmit.
Üdv Kornélia

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Kedves István!
Kívánom, hogy találd meg a lelki békéd, nyugalmadat és az apró örömöket az életedben, legyél pozitív és jó szándékú. Legyél nyílt, de ne sértő, találj barátokat és még minden jót kívánok, ami segít az utadon. Próbálj meg emberként gondolkozni, tenni, élni bárhol is élj a Földön, ne azt keresd mi választ szét a másiktól, hanem keresd azt ami összeköt. Próbálj meg elfogadni és szeretni másokat, hidd el ez a legnagyobb varázslat, amit emberként tehetünk, ez a spirituális gondolkozás lényege. (Ezt nem tudjuk könyvekből megtanulni, ezt éreznünk kell.)
Üdv. Ildikó

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Ildikó!
Nem akarom mégegyszer leírni amit már Eipl Jánosnénak leírtam,majd elolvasod ha kíváncsi vagy rá! Én tudom hogy helyesírási hibákat vétek,de nem szándékosan,hanem figyelmetlenségből,vagy éppen tudatlanságból,de soha szándékosan! Én most egy ASUS K50IJ series Laptop-on írom neked ezt a levelet! Angol klaviatura! Ezen a gépen levelezek még a Német barátaimmal is,a Német nyelvben vannak unlautos betűk,olyan mint nállunk az ékezet! Ennek használatával más értelmet kap a szó! Nem folytatom tovább...! Még csak annyit,nekem nincs Tanári Diplomám! Ha Kötekedésnek érzed azt a "berzenkedést" amit a Magyarság tudatom miatt érzek,sajnálom! Nem kötekedni akartam csak felnyitni a szemeket,de úgy veszem észre sokak ezt félre értik,akarva vagy akaratlanul,de már igazán ez nemérdekel! Ezzel a témával nem akarok többet foglalkozni,mert igaz az a közmondás; "mond meg az igazat,betörik a fejed"! Tisztelettel;Pálffy István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Eipl Jánosné!
Elnézést kérek Lendér Helgától,de az Én e-mailemben se volt N-betű! Köszönöm a kiigazítást! Igazad van kedves Eipl Jánosné,követünk el hibákat,de elfelejtetted hogy Zoltán SZÁNDÉKOSAN (mint ahogy nekem írt levelében ezt meg is írta!) Abban meg tévedsz hogy gyűlölködöm! Csak a Magyarság tudatom berzenkedik az ilyen, egyáltalán nem elfogadott viselkedési forma miatt! Én sokat tartózkodtam és éltem külföldön és mindenütt csodálattal és elismeréssel szóltak a mi MAGYARSÁG tudatunkról! Ez egyik népre se jellemző! Ha Te elfogadod Zoltántól ezt a tiszteletlen magatartást az Téged is mínősíteni fog! Nem lehet és nem szabad ilyen hanyagul hozzáálni ehez a dologhoz! A ledorongoláshoz még annyit,kérdezz meg pedagógusokat Ők hogy látják ezt a dolgot?Az Ő munkájuk lenézése és semmibe vétele ez az írásmód! Sajnos még virtuálisan se tudok kezet fogni az ilyen és hozzá hasonló viselkedésű emberekkel,mert ezzel elfogadnám ezt a tiszteletlen hozzáállást a Magyar nyelvhez! Még annyit,ha TE elhiszed egy "diplomás tanárnak"hogy gondjai vannak az írás jelek alkalmazásával,akkor több vagy mint naív! Még egyszer leírom;nincs bennem gyűlölet,csak harag és keserűség az ilyen hozzáálás miatt! Ezzel a "helyesírási"témával meg nem akarok többet foglalkozni,mindenkinek a lelkiismeretére és a Magyarság-tudatára bízom! Tisztelettel;Pálffy István.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

István, mindannyian követünk el hibákat, melléütünk a billentyűknek, ez nem főbenjáró bűn! Így lesz a Lendér Helgából Ledér Helga, ahogy elírtad, ami ugye nem mindegy...
Nem is ezen van a hangsúly,nem értem ezt a szinte gyűlölködő ledorongolást Zoli felé.
Hát olyan udvariasan, szerényen leírta a gondjait az ékezettel, téged megkövetett,nem értem miért támadod? Húsvét közeleg, jó lenne, ha kicsit elnézőbbek, szeretetreméltóbbak lennénk egymás felé.Nem lehetne, hogy most virtuálisan kezet fogtok egymással? De szép is lenne! Sok szeretettel: Panni

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Evi!Koszonom a megtisztelo oszinteseged!(Kicsit feltem,hogy megbantlak kerdeseimmel,mert az idiszkrecio hatarait suroltak azok.)Igen tiszteletremelto az attitud,amellyel tudasod megosztod masokkal.Erdekes,es szivdobogtato,hogy a dogmakhoz valo hozzaallasunk mennyire hasonlo.Isten meghatarozasa a Bibliaban is hasonlo:"Isten a szeretet"s aki nem szeret,az nem ismerte meg Istent.Ez az O lenyege,bar ez teremtni kenyszeritette Ot....A bennunk szunnyado kepessegunkrol korabban hozzad hasonlokat irtam.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Igen kivancsiva tettel Istvan!Nem ertem,hogy ertelmi kepesseged hianya,hogy nem ertetted meg miert irok ekezetek nelkul,vagy kotozkodesi kenyszeres betegsegben szenvedsz,ami kenyszerit,hogy ne akard megerteni?Eddig ket ember akadt meg ezen,de te vagy az egyetlen,aki nem fogta fel az elso informacio utan,pedig igen regota,es tobb helyen forumozok.Ha teged annyira zavar,hogy nem birod szo nelkul elviselni,hat ne olvasd el,amit irok!Ha segito szandekkal reszt kivansz venni forumozasunkban,szivesen latunk,de a kotekedo,sertegeto,neveletlen tagokra ugyhiszem nincs szuksege a kozossegunknek.Kerlek merlegeld ezt,es donts jol!Tisztelettel:Zoli

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Zoltán kérdésére a válasz: segítek mindenkinek, akinek tudok. Interneten keresztül is, ha szükséges. Nem mondanám azt, hogy álomfejtéssel foglalkozom, inkább álomértelmezéssel. Az önismeret fejlesztéséhez és tanácsadáshoz használom fel. Az álmaink az énünk részei, de tartozik az álmokhoz egy környezet. Anélkül az álom csak egy üres fantáziakép.

A képesség szerintem valamilyen szinten mindenkiben megvan. Istenről és az ő terveiről nem sokat tudok, de a róla alkotott képem sokkal tisztább és őszintébb, mint akkor, amikor vallásos voltam. Istenre akkor találunk rá, amikor önmagunkba nézünk. Istent definiálni a "szeretet" szóval tudom. Az őszinteség bátor. Képes arra, hogy felülbírálja a hit dogmáit. Az őszinteségben találunk rá a szeretetre is.

Saját magamról írtam egy blogbejegyzést a saját oldalamon. Ha többet szeretnél tudni a hivatásomról, kattints a nevemre, és olvasd el a bejegyzésemet.

"Ha az igazságot keresed önmagadról, először hallgasd meg az ellenséged véleményét, azután a barátodét"

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Kedves István!
Nem szeretnék személyeskedni, de nagyon hasonlatos vagy az egyik volt kollégámhoz. Állandó nyugtalanság, állandó kötekedési vágy volt benne, kereste a társaságom, de amikor ott volt a közelemben, mindig valami okot kitalált, ami sértette őt. Rájöttem az a legjobb módszer, ha hagyom a levében főni, a probléma belülről fakadt, de nem tudta hogyan megoldani és levezetni. Hát ezt a taktikát fogom követni veled szemben is.
Ha jól emlékszem a Zoli leírta, hogy a klaviatúrája, billentyűzete angol, tehát nem a helyesírással és a tiszteletlenséggel van a probléma, de te bármennyire alkalmazod az ékezetes betűket a nélkül szót, még mindig nem így kell leírni nélkűl.
Egy jó tanács: El lehet gondolkodni! Pozitívan és jó szándékkal közelíts másokhoz!
Üdv.Ildikó

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zoltán!
Csak most van időm válaszolni leveledre! Abból a sötétségből szerettelek volna kivezetni amiben stagnálsz! Nem vetted a fáradságot arra se hogy ékezetet használj ha nekem írsz,pedig ezt már szóvá tettem! Ez tiszteletlenség azokkal szemben akiknek írsz,és tiszteletlenség pálya társaiddal szemben is (bár kétlem hogy Ének és zene tanár vagy!) akik lelkiismeretes és fáradságos munkával megtanították nekünk a helyesírás szabályait! Mielött megint valami "humoros"történettel válaszolnál,és ezt kérem azoktól is akik védelmedre kelnének,(mint a multkor!) álljatok a tükör elé és hangosan énekeljétek ,vagy szavaljátok el a Magyar Himnuszt,de ÉKEZET NÉLKŰL! Talán világosság költözik a fejekbe és megértitek miért bánt engem és miről papolok!
Mert "Nyelvében él a Nemzet"! Talán még így is megfogalmazhatom; Az ékezet,Íze a szónak,zamata a mondatnak értelme a nyelvnek! Ha még így se világos,próbáld meg a "tanitványaiddal"félhangok nélkül eljátszatni vagy elénekeltetni egy dalt! És itt üzenném még annak,aki a múltkor tanácsolta ha nem tetszik,nyissak saját lapot,Én nem társaság hiányában és nem unalomból látogattam és regisztráltam ide,hanem Ledér Helga (ennek e lapnak a kitalálója,működtetője!) kedves meghívására jöttem! Úgy érzem Írásaimmal nemléptem túl a társasági Írott és Íratlan szabályait! És most el lehet gondolkodni! Köszönöm a figyelmet! Tisztelettel! Pálffy István.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Evi!Te milyen formaban foglalkozol alomfejtessel?Barati korben?Uzletszeruen?Szemelyesen,vagy telefonon,esetleg interneten?Mit gondolsz kepessegeidrol,szuletesi adottsagok,vagy Isten kulonleges adomanya,amit egy adott pillanatban nyertel,vagy mikent?

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Évi!
A válaszod tökéletes! Ilyen és ehez hasonló válaszokat vártam amikor feltettem a kérdésemet! Sajnos vannak akik rossz úton közelítik meg az Álomfejtést! Ragaszkodnak a Bibliában leírt Szentíráshoz,bizonygatják milyen vallásosak,pedig ez nem erről szól! Sokan elfeledkeznek,(vagy nemtudják!) arról a tényről,hogy Jézus születése,és a Keresztény hit megszületése elött is üzentek álmaik az embereknek! Vegyük például Álmos anyját Emesét!
Meg merem kockáztatni azt a feltevést, hogy régen sokkal több jelentőséget tulajdonítottak az álmoknak mint napjainkban! Azt is észrevettem hogy sokan elutasítják azt a segítséget amit mások hosszú évek tanulása és gyakorlati ismeretei alapján nyújtanának! Meg vannak arról győződve hogy nekik nem kell képezni magukat,mert Ők erre születtek! Mindenféle felszínes hablatyolással,semmit mondó okoskodásokkal vezetik félre a naív segítséget kérőket! Remélem ezek az ídő múlásával rájönnek arra,sokkal jobban járnak ha magukat képezik,és igénybe veszik a könyveket amik útmutatást adnak arra hogyan s miként értelmezzék álmukat! De először is amit Te olyan jól megláttál és le is írtad,ÖNISMERET-TUDATOSSÁG! Mert amit már Én is korábban leírtam,álmainkat csak MI tudjuk a legjobban megfejteni és értelmezni! Köszönöm a hozzászólásodat és további szép napokat kívánok! István.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ugyhiszem sokban hasonlit a meglatasunk.Pszichodrama tanulmanyaimban szinten az onismeret volt a leg lenyegesebb celunk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Régóta foglalkozom álmokkal. A saját álmaimból rengeteget tanultam.
Kérdéseinkre a válasz, problémáinkra a megoldás mind megvan bennünk. Sokszor nem tudatosítjuk magunkban azt, amire már égetően szükség lenne. A tudatalattink avagy a magasabb énünk sokszor üzen álomban, kódolt formában. Ezeket a kódokat legtöbbször nem akarjuk megérteni. A megértéshez belső őszinteségre, tudatosságra, önismeretre van szükség. Az önismeretet gyakorolni nem is olyan egyszerű feladat, ahogy legtöbben azt képzelik. Ezoterikus tanácsadással foglalkozom, és legfőbb célom az önismeret fejlesztése. Ebben szoktam segíteni. Én magam saját álmaimból válaszokat szoktam kérni, és minden esetben meg is kapom azokat. Ez a lehetőség nem ismeretlen azok számára, akik agykontrollt, vagy ahhoz hasonló technikákat használnak. Természetesen az intuíció is nagyon fontos az álmok megértéséhez. Tudnotok kell, hogy nincsenek kész, előre gyártott válaszok. Minden ember más és más, mindenkinek egyedi és saját megoldandó feladatai és ehhez kapcsolódó álmai vannak

Az álmok jelentését leginkább megérzem. Leérzékelem az álmodó személyt, az ő lelki állapotát. Átérzem a lényét.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Istvan!Valaszolok,mert ha megszolitottal illik valaszolni.Regebben a Karoli forditasu Bibliat hasznaltam,s van egy ilyen is most,de jellemzoen a St Jeromos Tarsasag Neovulgata forditasat hasznalom....Kivancsi lennek mit gondolsz te sotetsegnek,amelybol a "te vilagossagodba"szeretnel vezetni.Attol tartok az a feneketlen sotetseg.(Ha halottakkal valo tarsalgasra,es hasonlo ordogi dolgokra gondolsz.)....Ha a feltamadas megemlekezeset nem elozi meg Krisztus halalara valo emlekezes,az csupan egy heje-huja lehet,melynek a keresztenyseghez nincs sok koze.A vigadozasnak igen,hisz Urunk legyozte a halalt,es harmadnap feltamadott halalabol.Halat evett,talalkozott tanitvanyaival,s a hitetlen Tamas erintette sebhelyeit a Biblia tanusaga szerint.Oromunk,van,hisz "Feltamadott a Krisztus",s ezzel az oromhirrel koszontottek egykor a reformatusok egymast a feltamadas heteben.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zoltán! Nem tudom a Biblia melyik fordítását olvasgatod,de úgy vettem észre hajlamos vagy sok mindent félre értelmezni! A halálra kövezés még ma is "divat" az Arab országokban,házasság törés esetén,és csak a nőket! Az inkvizíció régen a Tudósokat is elitélte,és hajlamosak voltak sokakra a Boszorkány bélyeget is rásütni! Hála Istennek a 21-dik században élünk! Az érthetőség és az olvashatóság kedvéért használunk ékezetet írásainkban és nem divatból! Próbáltalak kézen fogva kivezetni a sötétségből a napfénybe,de Te ezt is félre értetted,mint annyi mást! A Húsvéti "meglátásodon"pedig elszomorodtam! Nekem a Húsvét,virág illatokat,a rokonok, barátnők ,barátok meglátogatását juttatja eszembe,a lányok kacagását-sikoltozását a hideg víztől,az esti táncokat bálokat! A "kakas"jelződ pedig ólcsó poén,és a Te egyedi látásmódodat tükrözi! Ezért ez volt az utólsó reagálásom-válaszom a Te írásaidra, mert sajnos csak ellen érzéseket szűl másokban ezek a nézetkülömbségek,és IGAZUK VAN! Kellemes "zabálások-nagy ívások és pénz kunyerálás mentes Húsvétot kívánok! István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Ildikó!
Szeretnélek megnyugtatni,nincs bennem semmiféle hatalmi vágy,csak segítő készség! Szerettem volna megtudni (felmérni) ki miként viszonyul,és mit jelent neki az Álomfejtés! A félre értés is a különböző értelmezésekből fakad! Ebből is megtudja az ember hogy ki hogyan vette magára a kérdésem! Ha elolvasnád figyelmesebben a válaszom,nem a tudásommal kérkedtem,(hiszen még rengeteget kell tanulnom!) hanem az ismereti anyagaimat tettem közzé,ezzel is segítve azokat akik ezt igénybe veszik,vagy tudásukat szeretnék gyarapítani! Azt hogy Bátori Zoltánt próbáltam "kivezetni"a saját Útvesztőjéből,csak Ő érte tettem! Majd ráfog jönni Ő is erre,hiszen a saját álma már egyszer figyelmeztette! Ildikó! Kérlek olvasd el Zoli véleményét a Húsvétról! Vagy olvasd el a (holt lelkekkel való kommentjét!) Ő képes még a Bibliát is átértelmezni! Most hogy így "feltérképeztem" véleményetek,válaszaitok alapján viszonyotokat az Álomfejtéshez,a háttérbe húzodom és csak olvasgatom történeteiteket,álomfejtéseiteket! Nem szeretnék vitákat se ellenségeskedéseket,hiszen "szeressük egymást gyerekek,az Élet csak így szép"! Kellemes és szép napokat kívánok! István

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Kedves Zsuzsika!
Te felismered azt a személyt vagy személyeket, akiknél a mindentudás hatalma van? Te tudsz rangsorolni emberi spirituális szintek között, én úgy gondolom, hogy részekből áll össze az egész., és az ilyen portáloknak pont az a lényege, hogy az egyformán gondolkodók egymásra találjanak, a szeretet nevében segítsék egymást.
István tapasztalatai nagyon is érdekelnek, de hatalmi játszmákra nem vagyok kíváncsi.
Nem volt szándékomban senkit sem megbántani, de azt sem szeretem ha mások ok nélkül sértegetik egymást. Ha belátjátok ezt kedves álomfejtők, akkor hagyjatok fel vele. Többet ezzel kapcsolatban nem írok, a magam részéről lezártam.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A "holtlelkekkel"valo tarsalgas-a Biblia tanitasa szerint-a varazslas egy minositett esete,mely tevekenyseget halalra kovezessel kellett jutalmazni.Ugy remlik,te erre utaltal korabban.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Ildikó épp úgy vétettél mint akit megdorgáltál,mert nem tudod elfogadni az olyanságát amilyen,Sajnos a világnak lépni kell és márpedig azoknak kik a tudás hordozói magukat megmutatva és nem az van hogy kérkedve,a segítséget felajánlani azoknak akik rászorulnak,akit tudunk meg kell menteni a sajátosságai miatt.Mi értelme van a kötekedéseknek hisz mindegyiktek értékeket hordoz csak nehéz a szívhangját írásban foglalni ami magába rejti azt,hogy hibázunk bizony ám,Ildikó olvasd végig amit írtál és rájössz a tükör István volt.Azaz magadra is illik a megjegyzéseid.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Muveltsegem minositgetesere sonki sem kert meg,de te tetted anelkul, megsem jottel ra ,hogy nem szoktam ekezetet mulasztani,hanem sosem hasznalok.(Az intelligencia resze a megfigyelesek osszefuggeseinek felismerese, s igy onmagad minositetted)...Alazat alatt azt ertem,hogy ugy tudom elfogadi a masik velemenyet,hogy nem hiszem magamat mindentudonak.Tudomasul veszem,hogy en a dolgokat csak egy nezopontbol latom,s mas nem lathat ugy,mint en,mert ott epp en allok,s en nem lathatok ugy,mint mas,mert abban a nezopontban valaki mas all.Egyedul a mindenutt jelenlevo Isten lat tokeletesen.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Ildiko!Te nagyon vilagosan atlatod a helyzetet.Valamiert ugy erezte Istvan,hogy ezen a" tyukudvaron en vagyok a kakas",es hogy o lehessen,nekemesett.Tudomasom szerint ez nem tyukudvar,hanem segelyhely,melyen egymasnak igyekszunk segiteni ingyen-es mint irtad-szeretetbol.Nem jo raverni a masik segitokezere,amikor azt epp egy raszorulot felemelni latjuk.A tyukudvar,egy masik hely.Nem itt kell keresni!

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Kedves István!
Én sem értelek, mi ez a hatalmi harc, amit vívni akarsz? Ha a tudásodat szeretnéd közre adni, annak szelídebb módja is van.(Pl indíts külön blogot vagy oldalt) Én látom, hogy te társaságra vágysz, de ne fitogtass, hanem szelíden segíts, ez az Istennek tetsző dolog, hidd el. Miért kell a többiek tudását, górcső alá venned, azt gondolod te tudod egyedül az igazat, te állsz legközelebb a Teremtőhöz? Tudnod kell, hogy mindenkiben van egy Isteni szikra, lehet hogy nem mindenki áll egyforma spirituális tudati szinten, de neked nincs jogod megítélni másokat. Ha pedig nem a jó szándék vezérel bennünket súlyos karmát vonzhatunk, de ezt nem feltételezem rólad. Vegyél példát Jézusról, Ő hogyan tette a dolgát. Ha úgy gondolod, hogy közre szeretnéd adni a tudásod, hát rajta. Ha pedig megnyitották a koronacsakrádat, akkor azt is tudod, hogy az egységélmény másokkal, harmónia milyen fontos ezen a szinten, fontos, hogy tisztelj és megbecsülj minden élő teremtményt, mint már mondtam minden emberben benne van a Teremtőnk egy darabja. Én csak egyszerűen szeretem az embereket, de ha nem is tudom a feltétel nélküli szeretetet gyakorolni, próbálok nem ítélkezni és dolgok mögé látni. Visszaigazolnak az utcán, a bevásárlóközpontban, a buszon, általában segítőkészek, és szeretettel fordulnak felém is, sőt nagyon sokszor tőlem kérnek segítséget. Hát ez az én tudásom kézzel fogható esszenciája.
Minden jót kívánok neked: Ildikó

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zoltán! Ha kifejtenéd bővebben,mi az amiben a megfigyelő képességem hibádzik,és mit értesz alázat alatt? Varázslásról meg szó sem esett! Talán összekeversz valamit,vagy valakivel összetévesztettél? Üdv! István.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Sajnalom Istvan,hogy humorerzeked annyi,mint harom par rendorcsizmanak,es megsertodtel.Hala Istennek nem szorulok a te velemenyeidre,hogy onismeretem potolgassam,viszont a megfigyelokepesseged,es alazatod sulyos hianyossagokkal bir.Ovatosan a varazsolgatasaiddal,mert kart is tehetsz ilyen kepessegekkel!

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa! Nagyon helyesen és jól láttad meg a lényeget! Napsütéses szép napot kívánok! István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Bátori Zoltán!
Az általad leírt "sztory" annyira primitív és nem ide való,hogy kételkedem a "Zenetanári végzettségedben is! Egy "Diplomásról"feltételezek annyi Műveltséget hogy nem ír le ilyen gusztustalan és morbid viccet! Ezzel csak azt bizonyítottad "ismét" hogy a "szöveg és mondanivaló "értelmezéseddel baj van! Olvasd el többször az írásomat és talán rájössz a mondani valómra! A Biblia is olyan,minnél többször olvasod,annál többet értesz meg belőle,és mindig rávílágít valami új tudásra! További szép napot és jobb hozzáállást mások értéséhez! István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Dobi Jozofiel! Igazán az ilyen válaszokra vártam ,mikor a kérdésem feltettem! Te vagy a második ember,(az első Eipl Jánosné volt?) aki hihető és értelmes választ adott! Úgy érzem sikerült egy kicsit felkavarnom az" álló vizet"! Reméllem lesznek olyanok akik hasznosítani fogják az általunk leírtakat,és nem szorulnak "mások magyarázatára"! A bennünk rejlő dolgokat igazán csak Mi érthetjük-értelmezhetjük,mert ezek Nekünk szólnak és Minket figyelmeztetnek! A vissza jelzésről csak annyit; engem kicsi koromban arra nevelt az Édesanyám hogy ha kapok Valakitől valamit,azt illik megköszönni! Ezért visszajelzést csak Jónevelésű (direkt nem írtam Intelligenst!) emberektől várj! Sajnos ezt sokan hajlamosak Elfelejteni! További sikeres álomfejtést kívánok,és köszönöm hogy megtiszteltél a válaszoddal! István.

Válasz

Dobi Jozofiel üzente 14 éve

Tisztelt Pálffy István! Az állomfejtést és álomértelmezést a Krudy féle anyagból, Radics mária gyűjteménye és mesterképzése, Lőcsei ősi ahrusz álmok és jelképei értelmezése, tanulmányai, az Egyiptomi és Zsidó álmok értelmezése lexikon. Másrészt magátol is jön -képesség.
Sajnos vissze igazolást nem kapok az álomértelmezést kérőlktől.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Kevesek veszik tudomásul a pozitív változást abban aki sugárzik a tiszta jóságtól mert nincs idejük felnézni és ha látnak megérteni azt aki lám mitől olyan.Annyira segítenék,de nem késztethetem,mert az út amin jár az övé,mint ahogy a felismerés is.Az az érzésem most is csak a másikban meglehet találni a piszkálni válót és a gyors reagálást a bocs kérés után. Az álom színbolumok ami magunknak is van néha egy filmből is beépül .Velem is ez történt a testvérem súlyos beteg lett álmomban a padláson aludtam egyszer látom mozog a szalmazsák,de egyben hallom a testvérem síkoját,hogy segíts a lépcsőn rohant le,a szalmazsák alól három olyan sötét lény bujt elő mint a Goz című filmben láttam és még féltem is arra gondolva,hogy nem hittem,hogy létezik ilyen.Rögtön tudtam a testvérem meg fog halni.A halála előtt álmomban söprögettem egy tükör előtt ami homályos volt,látom milyen kövér vagyok a hajam meg bozontos igazgatom,hogy jól nézzek ki .Elmentem meglátogatni a testvéremet a kórházban,elmentem az ágya mellett,nem ismertem meg mert fel volt pukkadva kopasz volt,másnap meghalt.Aki miben hisz és megrögzött nem hisz ezek is színbolumok.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Nagyon jó.Ehhez a témához vannak több hozzászólok.És csak nyugodtan lehet álmot is írni közben ,majd ha sikerül megfejtjük.Nagyon szeretnénk tudni legalább azt,hogy elolvasta mert olyan érzése van az embernek mint ha a levegőben szállt az írás.
Magam is tanultam talpmasszást,se én azt is megtanultam a depressziósnak sem szabad alkalmazni,mert ha a napfolyamán rosszulléte lesz a masszázásra fogja rá.

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Zoli, azt hiszem visszapattant a labda, az én véleményem, hogy fölösleges tovább feszegetni ezt a dolgot, az elfogadás a te erényed is. Inkább dobj fel egy jó témát.
Üdv.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Nagyon jól írtad Zoli, amikor az alázatot említetted. Alázat, és szolgáló szeretet nélkül semmik vagyunk....

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Velemenyedrol eszembe jutott egy sztory,az orvostanhallgato golyakrol.Az elso bonctanoran a professzor hosszasan ecsetelte a higienia,a megfigyeles,es targyilagossag fontossagat,s ezen belul,hogy egy orvosnak sosem szabad,hogy az utalat elvonja a figyelmet.Demonstralaskent behozatott egy"bilihullat",mely az oszlas kozepso fazisaban volt.Mindenkit korbeallitott ,es fokozott figyelemre hivott fel,majd az egyik ujjat beledugta az oszlo tetembe,es lenyalta az ujjat.Nehany holgy oklendezve elhagyta a termet,miutan a professzor felkerte a hallgatokat,hogy tegyek ugyanazt,amit o tett.Tobben megtagadtak ezt,de egy vallalkozo kedvu ifju bedugta mutatoujjat,es lenyalta.Ujjabb holgyek hagytak el a termet.A professzor igy folytatta:-"Fiatalember!Miutan kihanyta magat,kerjen az asszisztensemtol egy vedooltast,s jol tanulja meg a lecket!Figyelnie kell jobban!En a gyurus ujjam dugtam a hullaba,es a mutatoujjam nyaltam le.Nem mindegy!"Sajnalom Istvan,hogy a megfigyelo keszseged nem olyan biztos,mint a nagysagod tudata.Arra meg gyurnod kell,ahogyan a tudos emberek alazatara is,de nagyon.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Márta István!Elkaptad a lényeget, mikor azt írtad, idézek: ".....de rájöttem, hogy ezeket én mind tudom." Azért, mert nem mindegy, hogy kíváncsiságból elkezdesz kutakodni, aztán tanulsz hozzá.Az viszont, ha az intuíció már megvan benned, nem hagy nyugodni egészen addig, amíg a végére nem jársz, és m u s z á j a végére járnod, az az igazi.Az arc- és íriszdiagnosztika engem is érdekel, szívesen elmennék én is egy ilyen "fejtágításra", mint írtad.Most el kell döntenem, erre, vagy arra....

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

A gyermekek nema kommunikakioja a leg vilagosabb.Amikor otthon hangszert tanitottam,rendszerint kiolvastam tanitvanyaim szemebol,hogy mi tortent veluk a nap folyaman.Tantermembe belepve lattam az arcukra irt felelmuket,szorongasaikat.Sok szorongasukat lehetett igy feloldani.(Egyeni hangszeres orakat is tartottam 21 even keresztul.)

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Amit irtal a talpmasszazsrol az teljesen igaz,s kulonosen a szivtaji zonakra.Amikor sokat utaztam a new yorki metron,sokat neztem az emberek arcat,amely egy beszedes konyvkent tarult elem.Kulonos volt erteni azokbol aa konyvekbol,hisz indiai,kinai,indian,spanyol nyelven nem tudok.Ritkan szemeinkkel meg beszelgettunk is.Izgalmas tevekenyseg volt.

Válasz

Márta István üzente 14 éve

Elnézést hogy így bele írok. amiről szó van az az írisz és arcdiagnosztika. amit (nagyon is jól ismerek.)Az hogy hibázik valaki az azt is jelentheti hogy nem igazán van hozzászokva az ilyenfajta írásmódhoz.Igen is mindent ki lehet olvasni az ember tekintetéből nem csak a szeméből az arcából is. amikor elmentem a fejtágításra, huszonheten voltunk Mindenki egyenként felállt,bemutatkozott,egy pár szót mondott magáról.Mind Valami mester, tanító gyógyító.Én meg felálltam kicsit félénken és azt mondtam.Én csak hentes vagyok de nagyon érdekel a dolog.Hát sokan gúnyosan néztek,de a második nap mind azt mondta.Te! nem is tudtam hogy amit csináltam eddig, szart sem ér ha ezeket nem tudom.Egyszóval nagyon sokat tanultam de rájöttem hogy ezeket én mind tudom.Egyszer el is magyaráztam az előadónak, kik az igazi táltosok .Igaz a könyv sokat ér igaz de nem minden úgy van ám ahogy le van írva.Két ismerősöm elvégezte a talpmasszázs tanfolyamot.Nagyon büszkék voltak. mire megkérdeztem.Tudtátok hogy ezzel tudtok ártani is az embernek? le is betegedhet? meg is hallhat? Csak tudni kell hol nyomod merre forgatod,De ha nem tudod és oda nyúlsz? Erre nem oktattak? Mire ők Hát ez nem volt benne a könyvbe.Na ez az Lehet hogy aki nem olvasott ilyen könyveket többet is tudhat. Vagy kevesebbet.De ezt ki tudja.Mert aki igazán tud, az nem adja ki magát mert akinek szüksége van rá,az megtalálja.Ha ő a kirendelt aki rendbe hozza.Bocsi hogy beleszóltam még egyszer T. Qxy.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Kedves István! A felsorolt könyvek között nem említetted Emil Coué nevét, aki José Silva egyik tanítómestere volt.Nos, én az ő módszereit tanulmányoztam legelőszőr, mondhatom, nagyon izgalmas, és tanulságos.A többi könyvet is, amiket itt felsoroltál, némely kivételével olvastam.Ami érdekelne, az a tudomány, amely a szem, és az arc vizsgálatából az ember jellemére utal.Érdekes lehet, és kiváncsivá tettél.Megköszönném, ha ideírnád, mit tudsz leolvasni az én fényképemről, mert amikor feltettem ide, nagyon sok megjegyzést kaptam, amelyeket majd ideírok, miután te leírtad, mit gondolsz róla.
A helyesírásról annyit, hogy itt, a klaviaturán bizony előfordul, hogy melléüt az ember, főleg, ha siet, vagy ne adj Isten, némely gomb már kikopott.
Zolinál kicsit nehéz elolvasni a szöveget az ékezethiány miatt az igaz, de helyesírási hibát, legalábbis "főbenjáró", un. "szarvashibát" nem szokott elkövetni.
Ha az arcomról írt vélemény nem publikus, úgy kérlek, írd meg azt a csereppanni@citromail.hu e-mail címemre.Köszönettel: Panni

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Azert,mert nagymamad ismerte a"kollektiv ontudat"szimbolum vilagat,melyet nepunk tortenetei,enekei,szolasai evezredek ota felepitett,s dolgozik minden karpatmedencei ember elmejeben.A konyvek,csupan ezek gyujtemenye,kulonbozo valtozatokban.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Talan meg annyi kiegesszites,hogy a muveltseg,es az intelligencia kulonbozo fogalmak.Egy ember lehet muvelt, alacsony intelligenciaval,es lehet alulmuvelt magas intelligenciaval.Egy intelligens ember viszont nem akad meg az ekezetek nelkuli iras olvasasaval.

Válasz

Polonkai Gyuláné üzente 14 éve

Kedves István!
Én a nagymamámtól tanultam, aki igaz, hogy már 1974-ben meghalt, és akkor én még csak 14 éves voltam, de minden szóra emlékszem amit mondott. Nagyon tudta, hogy mit jelentenek az álmok, valahogy megtanultam, hogy amikor felébredek, mindig legyen egy néhány percem az ágyban, hogy visszaemlékezzek az álmokra, amiket láttam. Azóta már megvettem két álmoskönyvet is, de szinte ugyanazok vannak benne, pedig az én nagyanyám soha nem olvasott álmoskönyvet.
Üdvözlettel: Mária

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Nehany korrekcio hozzaszolasodhoz:Az USA-ban elek,es angol billentyus laptopon szoktam irni,s igy nem felejtek el sohasem ekezetet,hanem nincs a gepemen,csak az "i"betun.Tudom,hogy edesapammal tobb kommunikaciom van,mint a telefon lehetosege,s erre Pannikanak irt valaszomban utaltam.A halott edesanyammal egyelore ez megszakadt,de varom a vele valo oromteli talalkozast.A hitem alapjat kepezo Biblia egyertelmuen tanitja,hogy akik meghaltak,azoknak elveszett minden tervuk,es alszanak,amint Lazar,Jezus baratja aludt feltamasztasaig.Igy a "halottakkal"valo tarsalgasnak ket lehetosege van:1.Fantaziank halucinacioja;2.Halottak hangjat utannozo gonosz lelkekkel valo tarsalgas;Ezek fenyeben annak trukkjei nem igazan erdekelnek.Silva konyveibol valamennyit olvastam,s azok valosag alapja szerintem 70-75% korul mozoghat,s igy ertekes is lehet,meg felrevezetes is.

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 14 éve

Kedves Mindenki!
Gratulálok Istvánnak az egyetemes tudáshoz, de azt hiszem semmilyen könyv nem lehet nagyobb mestere az embernek mint Önön maga, a benne lévő szeretet, a belső látás, a megérzések és a JÓ SZÁNDÉK! Noha nekem nincs tapasztalatom álomfejtésben, de az ezotéria más ágaival én is ismerkedtem, sőt beavatott is vagyok, igaz, hogy nem Rejkire egy más energetizáló szimbólumot kaptam, de eddig még nem igen dicsekedtem vele, nem szokásom. A könyvek fontosak, de csak technikát adnak, és életutakat mutatnak be. Mindenkinek a benső fejlődési szintje a mérvadó és ezt mi halandók nem minősíthetjük ezt csak egy Valaki minősítheti.
Úgy gondolom, hogy a spirituális út arra jó, hogy közelebb kerüljünk a Teremtőhöz, igazából nem ismerhetjük meg, de szeretnénk a közelében lenni. Az élet legfontosabb célja, hogy ami szeretet kaptunk tovább tudjuk adni szűkebb és tágabb környezetünknek, próbáljuk magunkban elnyomni a gyarlót, az egót, a másik oldalt. (Ez nem könnyű.) Hidd el István, hogy megérezzük egymásról, hogy körülbelül hol tart, és elfogadjuk, hiszen a spirituális utat választottuk. A stílusod már kezd tetszeni, de még van egy nagy adag hivalkodás benne. A helyesírásról pedig annyit, hogy én is, te is vétesz hibát, a tartalom a lényeg, ami átjön a szavak mögött. Ugye nem bántottalak meg.
Baráti üdvözlettel: Ildikó

Válasz

Bitó Istvánné üzente 14 éve

Kedves István kérdésére válaszolva, az állom fejtés maga a szó is izgalmassan hangzik,
de gondolom leg többen tapasztalat ill meg figyelések alapján,fejtenek álmot,pl magam tapasztalata,ha bab vagy krumplival álmodom a család szaporodik,vagy pl ha állmban ki esik egy fog, valaki meg hal,bár nem vagyok ki mondot állom fejtö de egy két állom be vált
üdv Tündi

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zoltán! Egy korábbi leveledre válaszolnék előszőr! Egy ember intelligenciáját sokféle módon mérhetjük le! Az intelligenciát tükrözi a SZEM,az ARCKIFEJEZÉS,a BESZÉD KÉSZS ÉG,SZÓKAPCSOLAT,SZÓKINCS HASZNÁLATA,SZÓFORDULATOK ez a HUMOR-ban is LÉNYEGES! És ami nem elhanyagolható SŐT,Írásaiban a HELYES ÍRÁS és MONDAT SZERKESZTÉS! Tudom hogy kinn élsz Kanadában de ez még nem ok arra hogy elhanyagold ezeket a szempontokat! Legalább az ÉKEZETEKRŐL ne feledkezz el,hiszen ez olyan mintha HAMISAN JÁTSZANÁL egy HANGSZEREN! Márpedig egy zenetanárnak égbekiáltó! Én is éltem Németországban,van is ebből a kint élésből egy lányom,de nemfeledkeztem el írásaim közben az ÉKEZETEKRŐL,ha vétek is olykor helyesírási hibákat! A szimbólumok jelentőségéről pedig,engedd meg nekem azt a bátorságot feltételezni,hogy többet tudok mint Te,hiszen a Reikiben MI (akik elvégeztük és gyakoroljuk!) Saját szimbólumokat használunk,ami energiát ad! Hogy értsd;Ha egy beteget kezelek,elmegyek hozzá és a lakásában a kedvenc tartózkodási helye fölött,(lehet az egy karos szék ahol szeret üldögélni,vagy ágy, ahol pihenni szokott,)lerajzolom a szimbólumot,ezzel megnyitok egy ENBERGIA CSATORNÁT és a beteg ott ülve vagy fekve GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT KAP,amit fizikailag ÉREZNI is fog! EZ részemről csak válasz volt,nem kioktatás! Egy másik válaszom pedig a kétkedésedre,a szüleid nem halják ha szólsz hozzájuk hanem ÉRZIK! Ez sokkal magasztosabb érzés még ha Te ezt nem is hiszed el! Bátran beszélhetsz a szüleiddel hangosan vagy csak gondolatban Ők ezt meg ÉRZIK és meg ÉRTIK! A gondolat is ENERGIA És Te is képes leszel ezt megérteni ha GYAKOROLOD és MEDITÁLSZ! Sok sikert és kitartást! István. (a Szeretet és a Megértés is tud Csodákat tenni!)

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Élni a fényben ezt olvastam ami nagyot lendített a tudás szomj felé.Sajnos amiket olvastam nem tudom az írok nevét mert a könyveket átadtam másoknak olvasni és nem adták vissza.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Kedves István ha hozzáférek elolvasom a könyveket.A Szepes Mária könyveit nem csak olvastam hanem tanulmányként kezeltem.Ma a tudás olvasás nélkül is árad az ember felé,magamat értve,és ez a csoda jó élni vele és nem szeretnék visszaélni ezzel a tudással.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa! Szeretettel ajánlom a Magyar Ezoterikusok 2. Fejes Gábor /Reiki A Teremtés Titkos Záradéka c. könyvet! Azért kiemelten ezt,mert leveledben említed Szepes Máriát! Nos,Szepes Mária ezt az előszót írta ehez a könyvhöz;Magyar vagyok és világpolgár.Szeretem ezt az országot,de nem lehet,hogy csak az egyik szemedet szeresd.Az egész világ összetartozik,nem?Világ alatt a Mindenséget értem! Én folyton erről ordítok;hogy minden összefügg,és hogy minden ENERGIA! Szeretettel! István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves Évi! Egy fénykép feltöltése pont annyi ídőt vesz igénybe,mint amennyit az a "kifogás"amit leírtál! Üdv.István.

Válasz

Pálffy István üzente 14 éve

Kedves hozzászólók!
Eipl Jánosné
Madarasiné Zsuzsanna
Ivancsik Évi és Bátori Zoltán! Köszönöm hogy megtiszteltetek válaszotokkal és hogy nem értettétek félre kíváncsiságomat! Csak képet akartam kapni arról,ki hogyan jutott el a felismerésig hogy birtokolja az álom értés tudományát! Egyedűl Eipl Jánosné történetével tudtam azonosúlni mivel José Silva és Philip Miele-Agykontroll c.könyvében,hasonló módon értesít sokakat az agy,képi kivetítés formájában,az úgynevezett alfa állapotban! Ezt gyakorlással bárki elsajátíthatja! És most következzék az Én történetem! A legfiatalabbik lányom születése elött (22-24éve!) találkoztam egy gyógyítóval akit Jim Sandersnek hívnak! A sógornőm mesélt róla hogy kézrátétellel gyógyít! Nem hittem el,ezért személyesen akartam meggyőződni róla! Olyan élményben volt részem amit nem felejtek el soha! Kb.20-25-en álltunk sorban egymás mellett (hátunk mögött fogó emberekkel!) Ő odalépett elébünk és sorban egyenként hozzá ért kétoldalt a fülünk alatt a nyakunkhoz,angolul mondta az imádságot (kérte Isten gyógyító energiáját, a szent fia Jézus nevében! )És MI akikhez hozzáért,sorban dőltünk hanyatt (ezért kellettek a fogó emberek) és feküdtünk el a fűben! Erről minden kételkedő saját maga meggyőződhet,mert Jim Sanders Magyarországon különböző városokban ma is gyógyít! Itt értettem meg hogyan kell imádkozni Istenhez hogy az ima meghalgatásra találjon,és teljesüljön! A Biblia azt írja,Jézus Krisztus így szólt az emberekhez ; Az Atyától kérj a nevemben, és megkapod! Én így tettem és a kérdéseimre jöttek a válaszok,a kéréseimre pedig megkaptam ami kellett! A kérésemre az anyagi javak ,a kérdésemre (miért születtem,mi a dolgom itt a földön,mit kell még elvégeznem?)pedig a válaszok! Előszőr; Imádságok a Biblia alapján, 1-2. Jim Sanderstől,ezután az agykontroll,Silva módszerével/Életünk Megváltoztatásának Döbbenetes Módja!/ -Gyógyíthatsz,José Silva é s Robert Stone könyve!/Az Öngyógyítás és Gyógyítás Döbbenetes Módja!/ Ezután találkoztam Kühnné Nagy Cz. Judit,Reiki tanárnővel,aki Nemzetközi Reiki Mester! Ő szerepel az Ezoterikusok Nyilvántartásában is! Nála sikeres vizsgát tettem Reiki gyógyításból,1995 Január 28-án! Ez egy Nemzetközileg elismert dokumentum ami igazolja hogy ;Durch Ausbildung nach dem System des Dr.Mikao Usui Erworben hat.Ezen a tanfolyamon megkaptam a Szent Kenetet,amivel egyben megnyitották a Fejtető csakrám (korona csakra)!Ezzel kapcsolatban rengeteg siker élményem van,de nem untatok vele senkit! Ezek után sorban jöttek a könyvek,tanulások,gyógyítás alkalmazása és siker,siker siker! Megváltozott a rezgésszámom,a látásmódom,az emberekkel való viszonyom! Az emberek (idegenek is!) megnyílnak nekem,szeretnek a társaságomban lenni,annélkül hogy tudnák milyen képesség birtokában vagyok! De ez még csak az út eleje! Nem akarom tovább szaporítani a szót és a betűket,ezért a hitelesség kedvéért leírom és ezzel hozzáférhetővé teszem minden érdeklődőnek és kételkedőknek,tanulni vágyónak azokat a könyv címeket amikből ugyan azt a tudást meríthetik mint amiben Én részesültem! Az Agykontrol-ról már említést tettem,ezt külön és nagy nagy szeretettel ajánlom Bátori Zoltánnak! Ugyanis Silva ebben a könyvében említést tesz,név-vel egy személyről,aki ennek a módszernek az elsajátításával,szert tett egy hatalmas nyereményre! (Azt hiszem Amerikai volt vagy Angol az illető!)
És most a felsorolás;Tanmaya Honervogt-Reiki a kéz által közvetített Gyógyítás és Harmónia!(gyönyörű színes képekkel!) /Magyar könyvklub Bpest,1999./
Walter Lübeck-A Reiki ösvényén(tökéletes bevezetés a Reiki mindennapos gyakorlatába!)
Fejes Gábor-Reiki a Teremtés Titkos Záradéka(Magyar Ezoterikusok 2.)/Horizont kiadó 2000./
Dr.Milan Ryzl Prof.-Bibliai Csodák/(a Parapszichológia értelmezési kísérletei!)
Benny Hinn-A Kenet /1992/
Bajtai Zsigmond-Jézus Evangéliuma (a négy evangélista tanúsága alapján!)/Pécs 1993/
Bill Subritzky-A Szentlélek ajándékainak elnyerése!/1992 Betlehem Alapítvány Bpest/
Louise L.Hay-Az Erő Benned Van /Lényünk az élet csodája!)Édesvíz kiadó 1993
Thorwald Dethlefsen-Élet az Élet után! (a lélek halhatatlan!) /beszélgetések többször születettekkel!/Édesvíz kiadó 1992.
Az élet hogyan jött létre? Evolúció vagy Teremtés útján?/Ez a könyv 19-nyelven jelent meg,Angolul 1985-ben Magyarul 1988-ban!Megrendelni Magyarország Pf.223,H-1425 Budapest!
A.C.Bhaktivedanta Swami Prabhupáda-Úton Önmagunk Felé!/Budapest,1028.Máriaremetei utca. 77./Tel.391-0435,275-8140 Email;budapest@pamho.net
A.C.Bhaktivedanta Swami Prabhupáda-Visszatérés/A Reinkarnáció Tudománya/ Ezt is az előző címen lehet utánvétellel megrendelni!/
Kyracos C.Markides-A Ciprusi Mágus (A Test elhagyás tudománya,Levitáció(lebegés), a gyógyítás csodái!) /Édesvíz kiadó 1992
Nos kedves Álomfejtők! Röviden ennyi fért bele a történetemből és ez még nem a teljes igazság! Ha veszitek a fáradságot és elolvassátok ezeket a könyveket,fantasztikus ismeretekre tesztek szert! És ha még gyakoroljátok,vagy tanfolyamot is elvégeznétek igazi TAnárokkal,Nemzetközileg elismert Mesterekkel,akkor lenne a tudatotok olyan nyitott hogy nem lenne közötettek olyan aki kételkedne a halott lelkekkel való komunikációban,az Angyalok létezésében,vagy az újjászületésben,és még sok hasonló Csodákban! Ezeket amiket magamról és a könyvekről írtam,HITELESEK és LEELLENŐRIZHETŐEK! /Ezt a kételkedőknek írtam!/ Azért is ilyen részletesek! A fényképek közléséről még csak annyit,sokat elárúl a Szem és az Arc az EMBERRŐL!
Köszönöm megtisztelő figyelmeteket! Szeretettel! István.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Mielőtt az ikertestvérem meghalt velem is megtörtént,hogy nagyon rosszul éreztem magamat,kemoterápiát kapott, még olyant is éreztem haldoklok.A háziorvos elküldött pszichiátriára kaptam orvosságot.A remetés utánra voltam visszarendelve,reggel épen ettem amikor erős sípolást hallottam amikor felálltam nem hallottam leültem megint jött ez a hang.Nem tudom mi volt ez de elmúlt pár év még feküdtem és ismét hallottam ezt a sípolást,de a másik pillanatban elaludt a villany.A gyógyszert már temetés után nem szedtem az orvos azt mondta következménye lesz mert szükségem van rá-Én azt mondtam az egyetemes tudás ad védelmet nekem mert ez egy módosult tudat állapot .Ennek nyolc éve és nem lettem beteg.Apám halála idejében is az a csodás dolog segített az elvesztés megélésében,mint ha egy csendes nyugalom áradt szét ereimben lelkemben.VAJON MI AZ AMI SEGÍT,?

Válasz

Ivancsik Évi üzente 14 éve

Kedves István, sokszor azért nincs feltéve fénykép, mert kevés az időnk. Nem fel nem vállalásból. Nem mindig arc kérdése a felvállalás.
Nagyon szeretem az álmaimat, mert üzennek és segítenek. Nekem eddig is sokat segítettek. Sokszor könyv sem kell, hanem megérzés. Tudom, mi a problémám és kapom a megoldást hozzá. Sokszor kell egy pár nap vagy hét amíg megfejtem.
Üdv: Évi

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Talan kiegessziteskent:Szamtalan elmenyem volt,amikor regen nem latott,es elfelejtett ismeroseim villamkent belehasitottak az emlekezetembe,s nehany perc mulva csongott a telefonom,s ok voltak a vonal vegen,vagy nehany nap mulva levelet kaptam tolluk.Ezt a jelenseget,egy szamunkra megmagyarazhatatlan 7.erzekszervnek gondolom,mely a bennunk,es masokban megfogalmazodo gondolatokat,erzeseket kozvetitik.Testunk belso elvaltozasait is kontrollalja pszichenk,hisz lelki fajdalmaink testi tunetekben nyivanulnak meg.Ez visszahatva is mukodik.Miutan testunkben zavar keletkezik lelkijelensegeink miatt,pszichenk jelzest ad ertelmunknek a valtozas visszajelzesere.Ezek a tapasztalataim segitnek az almok magyarazataban.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

A felválólásról annyit szeretnék mondani soha nem szeretnék másokat megbántani akarattal,és vállalom a tetteim gyümölcsét mert a tükörben is magamat látom és nem egy képet dédelgetek magamról Nem viselek álarcot.Én is álmodtam jósálmokat amik beteljesedtek.Számomra nagy rejtély mi vagy ki ad ezekről tudomást.Hisz eztán jön az amit már álmodtunk.A lelki ismeret furdalás okozza a legfurább álmokat amíg nincs bűnmegbánás az illetőnek rossz az álmai.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Zoli nagyszerű tudással rendelkezel ez soha nem kétlem.
Lassan 20ée hogy elindultam bensőm felé.Olyan könyveket olvastam amelyik rávezetett arra hogyan tehetem és hova jutok,persze lélekben.Szepes Mária könyve segített eligazodni az álmok terén,de a tudást mindenkinek magának kell megszerezni.Nem csak a bibliát tanulmányoztam hanem a másik vallásokból is ismeretet szereztem.Ma már nincsenek megrázó érzelmeim,megtanultam az érzelmek az egészségre károsak.EZ az állapot vezet a tisztánlátáshoz.mégis ha kérdés kerül elém mint valakinek az álmaira keresni a választ valami olyan érzés hat át ami az okot felismerteti.Ide tartozik az is hogy a múltamat nagyon sokszor láthattam és tudom mennyi érzelmeket hoztunk magunkkal.Én csak arra bíztatok mindenkit soha nem késő tanulni ami olvasásból áll.Mert mindenikek szeretném kívánni legalább magához értsen annyi rejtély van bennünk kutatni kell magunkban.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Én pedig azóta foglalkozom az álmokkal, mióta súlyos beteg lettem ,és előtte három alkalommal intő álmom volt, amit sajnos nem vettem komolyan, elhessegettem magamtól...Csak akkor döbbentem rá, hogy milyen könnyelműséget követtem el, amikor a szakember közölte velem, hogy ha akkor, amikor az első álmom volt, felkeresem őt azonnal, hamarabb tudott volna segíteni.Ezek az álmok nem voltak átvitt értelműek, mégcsak szimbolikusak sem, nagyon konkrét álmok voltak: egy fényújságon hatalmas betúkkel ez volt írva "Eipl Jánosné, neked daganat van a jobb melledben!", és ez ment folyamatosan az alom alatt.Amire aztán észbekaptam, már késő volt.Így kezdődött.Az alapokat a számtalan álmoskönyvemből nézem ki, meditálok, mérlegelek, vívódom. Sokat.De mégegyszer ezt a hibát nem szeretném elkövetni.Azóta több jósálmom beteljesedett, na nem a lottó ötösre gondolok, betegségek, haláleset, születés, esküvő, sokminden van a repertoáromban.István, most lehet, hogy nem kellett volna így kitárulkoznom, de fontos, hogy megértsd, hogy rajtad kívűl mások is konyítanak valamit az álomfejtéshez, és lehet, hogy csak más a módszerük, mint Neked, de el kell fogadnunk a másik véleményét is. Üdvözöllek Panni u.i:szeretettel várom a Te történetedet

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Palffy Istvan!Ha igy megszolitottal tobbek kozott engem is,hat valaszolok.Bizom benned,hogy oszinte joszandekomra hasonloval valaszolsz.Gyermekkori remalmaim,majd felnottkori almaim mindig relytejes titkokat hordoztak szamomra.Elosszor pszichodrama tanulmanyaim lebbentettek fel a titokzatossag fatylat elottem,amikor masok almat eljatszva egy kulonleges vilag tarult fel elottem:a szimbolumok vilaga.Mivel enek,es zenetanarkent szamtalan nepdalt tanultam,es tanitottam,azok szimbolikus vilagaval sokat foglalkoztam.Szellemisegembe a Biblia vilaga,az anyatejjel egyutt szivodott fel,(6 hetes korom ota rendszeresen veszek reszt kereszteny istentisztekleteken)mely szimbolumok millioit tartalmazza,s ezeket mindig igyekeztem megerteni.Mely benyomast tett ram Jozsef,es Daniel,mint alomfejtok.Alomfejteseim alapjaul a nemzeti,es bibliai kultura alapjat kepezo szimbolum vilag adja.Konyveket nem hasznalok,s az almok ertelmezeseben,a pszichologia tudomanya altal megfigyelt modszeret hasznalom.Fenykepem csupan azert nincs a neten,mert nem ismerem a modjat,hogy mikent lehet azt feltenni,s nem tartom fontosnak azt.(Raadasul nincs olyan kepem,amellyel dicsekedhetnek.)Adatlapom igen sok(talan yul sok) informaciot tartalmaz rollam,es irasaim oszinte jo szandeka szerzi hitelemet.

Válasz