madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

A fog az impotenciához tartozik ha nem kell a férfi,nem fog fájni csak titok.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Andris Én Falván éltem lánykoromban sokat jártam szekcsön.Már ebben a korban tigrissel álmodni?A pontos álomfejtéshez a színek is szerepet játszanak és a környezet,de mindenképp a szellemedre utal valaki a környezetedben sokat bosszanthat amiért védekezned kell

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Andris.Ha állairól álmodunk az az ösztönünk.Milyen módon védekezel ha támadnak,vagy ha szükségeidről kell beszélned?Emlékez rá hogyan viselkedsz.A tigris nemes vad a szellemed azonosul vele ha ily módon kell megvédened magadat az nem baj.Az állatot nem megölni kell magunkban hanem szelídíteni,ne agodj az álmod miatt ismerd meg magad.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Drága Zsuzsám! Kezdek tisztán látni. Felnyitottad a szemem! Nagyon nagy dolgok ezek ...,de most már összeáll a kép. Nehéz út vezetett idáig,még nem értem a végére. Köszönet és hála ! Az ég legyen veletek!

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Szilvi Kedves álom volt mivel az eső elszomorítja az embert ezért álmodtad az életet és a halálból meglátogattat mert a halottakkal való álmodás az esőt jelzi.

Válasz

Farkas Szilvia üzente 14 éve

Sziasztok! Sok éve álmodtam egy nagyon furát, azóta sem felejtem el.
Nappal történt, olvasás közben hirtelen ért az álom. Álmomban egy zöld réten voltam, a rét közepén egy fehér épület (lapos tetővel). Az épület körül ünneplő ruhában kisebb csoportokban beszélgettek halkan az emberek, kellemes meleg és világos volt, bár a nap nem sütött. Valami halk zenét is hallottam, azt hittem majális van. Három idős hölgy jött szembe velem, mikor közelebb értek, megláttam, hogy a több éve meghalt nagymamám az egyik. Tudtam, hogy halott, ezért odaszaladtam hozzá, megölelgettem, és erősen megmarkolásztam a karjait, mondtam is neki, hogy azt hittem, csak lélek amit látok. De éreztem a hús-vér embert. Mondta, hogy már nem fáj sehol (súlyos beteg volt évekig). A két másik hölgy nem örült a jelenlétemnek, hátráltak tőlem. Nagyim mondta, hogy ne féljenek, én az unokája vagyok. Ez után még beszélgetni szerettem volna vele, de határozottan rámszólt, hogy mennem kell, nem maradhatok ott.
Amint felébredtem zuhogni kezdett az eső, én meg csillapíthatatlanul sírtam.
Elmondtam másnap anyukámnak az álmomat, elmeséletem, hogy nagyim milyen ruhában volt és kikkel. Rövid keresgélés után anyu elővett egy régi-régi képet, amin nagyim még 30 körüli volt, és azt hittem elájulok, ezt a ruhát láttam rajta. (a képet először láttam). A két másik hölgy szintén rokon volt, akik még akkor meghaltak, mielőtt megszülettem, illetve még kicsi voltam.
Mi történhetett, ha valaki tud rá magyarázatot, szívesen veszem. Üdv: Szilvi

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Álmunkban a gyerek saját magunk gyerek korában visz vissza,az autó veszekedést jelent férfi által, emlékez rá veled hasonló félelem történt e,hogy elszakítanak a szüleidtől.A cigány nő jelzi a karmát,lehet bűntudat gyerek miatt vagy a gyerek korod miatt.

Válasz

Juhosné Zsuzsa üzente 14 éve

Én is segitséget keresek !
Január 2-án virradóra, azt álmodtam, hogy a egy teszt lapot kellett kitöltenem, ahol egy kér-
ésre se tudtam a választ, s senki se segitett.
Utánna a több mint 10 éve meghalt apámat láttam játni, akinek le volt vágva a lába, s műláb-
bal ment, pedeig soha nem tudta használni. Azt mondta, hogy a fiamat el kell vinnitőlümk,
aki most 32 éves, s az álomba kb 4 éves volt. Láttam, hogy egy férfi elviszi autóval, s én utánnuk mentem, de egy cugányasszony rámszolt, hogy haggyam, mert ott nagyon jó helye lesz. S erre a mondatra ébredtem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

köszönöm, megfogadom a tanácsod és kipróbálom, megírom majd a történteket. szép napot mindenkinek piroska

Válasz

SUCIU MARIA MAGDOLNA üzente 14 éve

En ha halottal almodok,mindig valami nemkivanatos dolog kovetkezik

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Azt írtad még nem alszol amikkor a látomások vannak,az agy így is képes felidézni a tudat alattit mondjuk akartad látni őket.Ha ezt már felismerted akkor eltudsz az előző életeidben is jutni azzal a módszerrel,hogy kérsz évszámot és egy este csak egyszer kérj látást,csak így lesz az,hogy nem kavarod össze a bejött élményt.Javaslom azt az egyszerű kérdést elsőnek miért vagy a földön.Írd meg hogy sikerült jó

Válasz

Jánosek Lászlóné Margó üzente 14 éve

Úgy gondolom , hogy az álmok nem hazudnak ,,,, szokták mondani , ugy tudom , hogy a halott az álomban esős időt , csapadékot jelent. érdekes dolog történt egyszer álmomban , azt álmodtam rendszeressen , hogy 1 ngy mély kút van a házunk alatt, ezt többször , vissza álmodtam , megnéztem az álmos könyvben , vajon mit jelent ,,,, azt irta súlyos beteg van a családomban,,,, , pár napra rá a férjem az intenziven feküdt , infartus , tüdőembólia, , ha vissza gondolok , bizony , vehettem a jeleket figyelmeztetésnek , köszi , hogy elolvassátok , üdv , mindenkinek

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bocs,hogy bele szólók én is.De van benne valami amit irt.Nekem az Apám mondta meg,hogy 3 nap múlva meghalok/én vissza utasitottam/.és valóban rá 3 nappal karambolóztam,ez volt 3 éve, és azonnal eszembe jutott akkor este amit mondott nekem csak akkor nem vettem figyelembe.A mai napig nem felejtettem el.Lehet,hogy azon a napom kellett volna eltávoznom csak én meg mondtam neki,hogy még nem halhatok meg.Azóta is álmodtam vele de nem szól hozzám csak látom.Hát ennyi,és még egyszer bocs.Üdv Kriszta.

Válasz

Tóth Ibolya üzente 14 éve

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok véleményt és élményt amit megosztottatok velem. Nem tudom mit szerettek volna mondani nekem, a körülöttem lévő halottak, ha a jövőt látják és ugye nem volt rossz érzésem , remélem a most elkezdődött év valami jobbat hoz, nem csak nekem, mindannyiunknak hiszen ahogy olvasom többen álmodtak halottal, érdekes mégm hogy úgy mondják ez az év a 2010-es év ezoterikus szempontból meghatározó év lesz, valami most fog "eldőlni" emberekkel, lehet hogy ezért is volt ilyen álmunk? Hát nem tudom?
Ölelés Mindenkinek, és köszönöm: Ibolya

Válasz

Buc Zoltánné üzente 14 éve

A halottakkal való álmodás mindig időváltozást jelent, főleg csapadékot. Esőt, vagy havat.
Az a lényeg, ha mond valamit a számodra, mert az beteljesül. Ők lássák a jövőt, csak nem beszélhetnek róla. Én igy tudom.

Válasz

Tavi Rózsa üzente 14 éve

Ez Szentestén történt, ahogy írod. A Szeretet ünnepén. Ez a magyarázat, ilyen egyszerű !

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

A csapadékos idő már meg is érkezett, kinnt zuhog az eső, és 2009. Szilvesztere sajnos vizesen fog eltelni...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nos én megfejteni nem tudom de el kell mondanom,hogy nekem is hasonló élményben volt részem.Tudni kell,hogy nekem vannak megérzéseim,és látomásaim is szoktak lenni.Ezek a dolgok rögtön lefekvés után nyugalmi éber állapotban képekben jelennek meg. Most december 22én mintha egy kerek erdő körepéből néztem volna a szép tiszta eget.Kértem hogy ha ezzel valaki mondani akar valamit folytassa,de nem pörgött tovább a "kép"..Eljött a másnap este vagyis 23-a és ..lefekvés..,ima...és elindult az előző este látott jelenet ..körben fák,tiszta égbolt és ....ekkor az összes felmenőm sorban körbe- körbe ,fordulva vidáman ,boldogan,megmutatták nekem magukat.Minden rokon..,apai anyai részről ott volt,nem szóltak hozzám egy szót sem.Nem tudom mit jelent ez,de számomra sem volt rémisztő a látomás,sőt inkább a boldogság érzése volt jelen. Jó volt látni a "családot .Együtt volt mindenki és nagyon boldogok voltak. Ez történt 23án. Azóta semmi.Amennyiben tud erre magyarázatot adni valaki akkor azt kérem tegye meg.

Válasz

Paraszkay Sára üzente 14 éve

Kedves Álomfejtők!
Én nagyon sokszor álmodom halottakkal - már csak életkoromnál fogva is - de még sohasem okozott rossz érzést. Egyrészt, álmomban nem tekintettem őket halottnak, hanem, mint élőkkel társalogtam. Ha, pedig olyan kedves baráttal találkoztam, akiről álmomban is tudtam, hogy már odaát van, igen nagy öröm volt a találkozásunk.
Szerintem sok függ attól, hogy miként viszonyulunk a test halála utáni örök élet gondolatához.
Szép álmokat
P.S.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Csapadékos időt jelent a halottakkal való álmodás mert lehangolja az embert a rossz idő.Nem lenne ilyen az álmunk ha örömet szerezne az eső

Válasz

kőszegi péter üzente 14 éve

Nagyon szívesen !

Válasz

Tóth Ibolya üzente 14 éve

Kedves Péter!

Nagyon szépen köszönöm a borzasztó álmom elemzését. Most megkaptam a leckét van miről gondolkodnom. Igen, végig gondolom lehet hogy igazad van, és talán azért nem féltem a halottaktól. Mégegyszer köszönöm!

Válasz

kőszegi péter üzente 14 éve

Kedves Ibolya !

Én arra gondolok, hogy esetleg lehet valami olyan célod, ami nagy áldozatokat igényelne, és ráadásul kockázatosnak is tűnhet, mert nincs előre semmi biztosíték, hogy érdemes-e mindazt vállalni. Ezért aztán jobban előtérbe kerülhetnek olyan célok, amik könnyebben elérhetőbbek, és sokkal biztosabbnak, kiszámíthatóbbnak tűnnek. És talán azért jelennek meg a halottak az álmodban, mert ezek a célok valójában már lejárt dolgok, nem igazán visznek sehova, túlnőttél már azokon.

Válasz