Batori Zoli üzente 12 éve

Csatlakozom!

Válasz

Szászi Ilona üzente 12 éve

Az esélytelenek nevében bírósági pert indítani,már az is tömegek véleményének kinyilvánítását jelenti.Egy első fokon megnyert per pedig a második eredményétől függetlenül is ítélet a bankok embertelen ,tisztességtelen haszonszerzéséről.A közvéleménynek is van ereje,amivel a jövőben már számolni kell.Tisztelet azoknak,akik akármilyen eséllyel,de felvállalták ezt a harcot.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Itt van az Alomfejtok portal cimlapjan az egyik oldalhirdetes. Na, es se semmi. Hasamat fogom a rohogestol. Aranyyal aranyat, meg blablabla. Vagyis, ha hozol nem tudmom mennyi uj megrendelot, akkor kapsz jutalekot, aztan, ha azok is hoznak, akkor abbol is, es igy tovabb.

Elhinni is nehez, hogy ezt valaki komolyan veheti. Illetve komolyan veheted, es kozben almodhatsz is, mondjuk nagy penzekrol, aztan hoppsz, mar jon is a vegrehajto, es repulsz az utcara. Mert majd ezek a humoros kis uzletemberkek oda fogjak neked adni a sajatjukat. Persze, ok ilyenek.

Demokracia, isteni rendszer, szabad vagy, szabadon atverheto.

Ja, majd elfelejtettem: Vesszen a kommunizmus!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Bankok penzt meg nem fizettek vissza, de, ha itt megdobnak vele, en tartom a markom. Ladaszamra veszem majd a sort. Az egesz utca reszeg lesz!

Hejja!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Csak meg annyit,hogy terjesszetek a jo hirt mindenfele!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Ilona!
A birosagi vegzes Bekes Megyeben szuletett,es egyelore "csak"az elsofokon nyertek meg azok,akik pereltek a bankokat.Mindazok,akik ott nem nyujtottak be keresletet-szerintem-nem elhetnek a vegzessel akkor sem,ha az jogerore emelik.Igy azt javaslom,hogy keressetek hasonlo szervezetet,vagy ugyanazokat,akik ezt elertek Bekes Megyeben.Tiszta szivbol kivanom,hogy sikerrel jarjatok!

Válasz

Szászi Ilona üzente 12 éve

Rendkívül hálás vagyok azért,hogy erről a nagy horderejű ítéletről ezen a portálon értesülhettem.Nemcsak azért,mert érintve vagyok az ügyben,hanem azért is,mert sok reményét vesztett embernek adta vissza a hitét.Meglepően kevesen tudnak róla,még a válságkezelő szervezetek számára is hírértékű volt.
Köszönöm.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Koszonom Tunde,hogy csatlakozol hozzam!
Azt gondolom, igen sok penzintezetnek ez az itelet nem tetszik,es azok a mediumok,melyek reklamjaikert sulyos penzeket zsebelhetnek be,nem propagalhatjak ezt a fiaskot,mert esetleg vege a reklambeveteleknek.Igy marad az internet,es a szemelyes informacio csere.
A kormany-a banki lobbi nyomasara-remenyseget tart fenn,mig el nem felejtik a polgarok ezt a torvenytelenseget,es a bankok megorizhetik torvenytelen hasznukat.A kormany csak az adofizetok penzebol finanszirozhatja a banki csalasok aldozatait,es a bankoktol nem veheti azt el.A birosag az,ami kotelezheti oket a torvenyes ugyvitelre,es a kartalanitasra.

Válasz

Rácz Tünde üzente 12 éve

Hát ha ez igaz, akkor hajrá előre! Nem nézek sűrűn tévét, de nem hallottam hogy ezt az infót nagy dobra verték volna. Lehet, hogy a kormány most ezért próbál nekünk devizahiteleseknek segíteni?
A nyilvánosság viszont jót tenne az ügynek, ugyhogy akivel lehet megosztom! :)

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Marika!
Sajnalom,hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Hat nem szep alom?!.....Vegulis ez itt az almodozok kozossege nem?

Válasz

vojt csibi üzente 12 éve

A magyar PESTI BIRÓSÁGOK velem szemben SOHA nem voltak pártatlanok...a csalók pártján álltak és ez igy van már 21 éve! DARIDA MÁRIA

CSAK KÉT BIRÓ VOLT A TUDÁSA MAGASLATÁN...KÖSZÖNÖM NEKIK!
A többi velem szemben csak bajkeverő volt ..Név szerint is merem felsorolni, hátha valakivel még ugyanigy itélkeztek a barátik körök... Mert ez alapján teszik a végzést..
Ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért.. Itt nem a tisztesség számit, hanem a baráti
kör...és nem a jog !!! Maghalt Mátyás Király oda az igazság!!!!
A csalással elvett házamat adják vissza a fiam, gyilkosaitól a csalóktól, akik el is ismerték saját kézirással hogy megtévesztés volt, és ennek ellenére a SOTE-i lerbolta a vizrendszeremet a házamban.A Föv. Biróságon be van adva miden engem igazoló adat...! JÓ LENNE EGY UJSÁGIRÓ AKI FELTÁRNÁ EZEKET A MOCSKOS ELJÁRÁSOKAT !.Ezt megtehetik mert van baráti körük a biróságon...az ügyvédnője segitségével a baráti kör minden vonalán... ez az ügyvédnő a kollégális alapon is elismerten gátlástalan...és hagyják őt a jogban dolgozni??? hát ez nem az igazságot képviseli, hanem mint Hofi mondta ...hiányik az i belőle... velem ezt tették és a végzésekkel és a beadvánnyaimmal bizonyitom... Add vissza csaló a házamat te rohadék ! megtévesztettetek, nem en- gedtétek elolvasni az iratot, a fiam meg már akkor is be volt kábitózva áltlatok, mint ahogy áltlalatok a keresztapa Tibivel is tetetettétek...begyógyszereztetve és megölve a baráti körökkel... Hát ilyen a jog a házammal kapcsolatban...mennyit fizettetek érte?
EZ NYILVÁNOS LEVÉL A CSALÓKHOZ ÉS A BARÁTI KÖRÜKHÖZ.. később névvel is bizonyitom... Darida Mária...akinek a házát ezek a rohadtak tették tönkre..ADD ODA A HÁZAM KULCSÁT mert SEMMI KÖZÖTÖK AZ ELSIMERÉSETEK ÁLTAL IS A HÁZAMHOZ ! ERRE TANITOD A LÁNYAIDAT IS, HOGY SZEREZZÉK MEG AZ INGATLANT A FÉRFIAKTÓL AZTÁN A BÉRGYILKOS ELVÉGZI A KIADOTT utasitásotokat...ADD VISSZA A HÁZAM KULCSÁT MERT BE FOGOK MENNI HA NEM IS ADOD ODA! DE AKKOR MÁS LESZ AZ ELSZÁMOLTATÁSA AZ OTT TETT KÁROKÉRT... FELROBBANTOD A HÁZAMAT ??? AZT MONDTAD TE CSALÓ ! FIZETED RÁ A BIZTOSITÁST IS ! hÁT EZ IS RENDŐRSÉGI ÜGY LESZ, MINT AZ 540 EZER FTOS TV-D AMIT AZ UNOKÁD LEVITT A HÁZAMBÓL ÁLLITÁSOD SZERINT...HÁT ILYEN A CSALÁDODTOK!!! NEKTEK SEMMI SEM SZENT! SEM A GYEREK APJA, AKIT BÖRTÖNBE TETETTÉL TE SZEMÉT .....DE ALÁNYODAT IS VELED EGYÜTT ODA KÉNE TENNI...A BIZTATÓDDAL ÉS AZ APÁDDAL AKINEK MÁR TLEJESEN ELMENT AZ ESZE.. darida mária tanárnő...akinek lerabolta a csaló a háza vizrendszerét is...és még sik más kért tett benne...
választ nem mernek tenni a nyilvánosság előtt ! csak a baráti körükkel takaródznak, de nm ér a takaró addig ameddig kéne !!! kilátszik a csalás belőle.. dm.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Elképzelem, ahogy a bankok fegyelmezetten, kis picire összehúzzák magukat, vigyázzba állnak, illedelmesen elmosolyintják magukat, aztán vezényszóra kétkézzel kezdik el dobálni a pénzt az emberek fejére.

Megyek, kérek én is. Milliomos leszek, héjja!

Válasz