Batori Zoli üzente 11 éve

Szeretettel.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Orulok,ha barmiben segitsegedre lehettem!

Válasz

Szászi Ilona üzente 11 éve

Kedves Zoli !Döbbenetesen helyén vannak a válaszaid,és én kapkodom a fejem,hogy honnan ez a sok bölcsesség?Biztos vagyok benne,hogy nagyon mély emberszeretetből árad.Az én dilemmámat segítettél feloldani.Köszönöm.
Életünkben élünk,ahogy tudunk,jók vagyunk amennyire tudunk,és ha hibázunk,akkor tudni kell meg kell bocsájtani elsősorban önmagunknak,mert emberből vagyunk.Ehhez ,a továbblépéshez szükség van.
Köszönöm a válaszaidat,szeretettel Ilona.

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 11 éve

Drága Zoli!
Köszönöm a válaszod és a fáradtságod.
Ildikó

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Ildiko!
Amikor valamikori hazunkrol almodunk,csaladunkrol almodunk,s igy amikor baratnod haza tetejen latod magad,baratnod csaladja felszinen torteno esemenyekre gondoltal.A kigyo a csalardsag,fondorlat,armanykodas jelkepe a mi kulturankban.(Ez meroben eltero a keleti-kulonosen a kinai- kulturaban.)Ennek titkat-talan terhet-bizta rad,melytol irtoztal.A kigyonyuzast mas elvegezte helyetted....Nem csalodtam benned.
Szeretettel:Zoli

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Ilona!
Amint elozo gondalataimban mar irtam,van nemi merlegelesi dolgod- almod alapjan.Onmagad meg kell gyoznod affelol,hogy barmit is tettel,abban az elethelyzetedben azt kellett tenned,amint tortent.(Ha igenyled,ebben segithetek kerdeseimmel.)Enelkul egy olyan teherrel kezdenel egy uj fejezetet eletednek,mely elore jelzi annak kudarcait,mivel az befolyasolna uj kapcsolatodat.Talan ez az az erzes,mely figyelmeztet a varakozasra.
Egyebkent gondold csak at:Ferjed szeretett,es meg halalos agyan is a joleted felol gondolkozott,s az nem valosulhat meg maganyossagban,hisz az Isten tarsaslenynek alkotott.Igy az onkent vallalt magannyal elhunyt ferjeddel,s Isten akarataval helyezkedsz szembe.Termeszetesen,ugy nem lehetsz boldog.
Erzelmek:A szeretet soha el nem mulik.Elment ferjedet ezert orokke szeretni fogod!Ne szamits masra,azonban a szeretet olyan,mint az asott kut :Minel tobbet veszel ki egy kut vizebol,annal tisztabb, frissebb,es bovebb vizado lesz az,s igy minel tobb szeretetetet adsz masoknak,annal tisztabban,es forrobban tudsz szeretni.Az a szeretet,mely ferjed fele fordul,nem fog mas fele fordulni soha,amint edesapad fele fordulo szereteted sem karositotta ferjed szeretetet.Uj kapcsolatod erzelmi szala sosem lesz osszekavarhato,vagy cserelheto mas erzelmi szallal.Ezt kerlek vesd a szivedbe!
Szeretettel:Zoli

Válasz

Szászi Ilona üzente 11 éve

Van még egy gondolatom a "lopott "idővel kapcsolatban.Egyre inkább érzem egy társ hiányát,de legbelül még bűntudattal tervezgetem a jövőmet,mintha ehhez még nem volna jogom,mintha a halott férjemet károsítanám meg egy új,már nem neki szóló érzelemmel.
Ilona

Válasz

Szászi Ilona üzente 11 éve

Kedves Zoli!
Nagyon mélyen elgondolkodtat a válaszod.Az idő múlásának közös életünkben nagy jelentősége volt,mert férjem súlyos betegséggel küzdött.Mindketten tudtuk,hogy gyógyulásra már csak a csoda szintjén van esély.Tudtomon kívül megígértette pl.legkedvesebb barátjával,hogy halála után nem hagy minket magunkra a bajban!
Biztos,hogy a gyász feldolgozásának a zavaraival küzdöttem,mert szinte négy év kellett ahhoz,hogy a könnyeim felszáradjanak.Mostantól tudom Őt elengedni,és már nélküle is látok esélyt az újrakezdéshez.Talán időt is kapok hozzá.
Köszönöm a rendkívül mély gondolatokat.
Szeretettel,Ilona

Válasz

Szászi Ilona üzente 11 éve

Kedves Ildikó!
Úgy tűnik,én a három éve törölt felhasználó álmát fejtegettem,és véletlenül összekötöttem a Te neveddel.Bocsáss meg érte!Jelenlegi álmod megfejtését meghagyom Zolinak.
Sajnálom.

Válasz

Batori Zoli üzente 11 éve

Kedves Ilona!
Most igen faradt vagyok,de gondolkozom almodrol.

Válasz

Szászi Ilona üzente 11 éve

Kedves Ildikó!
Épp erre jártam,és ha nem haragszol megírom a véleményemet az álmodról.Csak azt írom,amit saját álmaimon belül már megtapasztaltam,és össze tudom kötni a valósággal.Ettől persze még létezhet más magyarázat is számodra.
A kígyó elsősorban a szexualitással hozható összefüggésbe.Erős kísértésnek vagy ,illetve voltál kitéve,melynek erejét a narancssárga szín is kifejez.Ez a szín csupa energia,amelynek jelen esetben erotikus töltése van.Nem kis erődbe kerülhetett legyőzni ezt a kihívást.Az egyszerre jelen lévő két kígyó pedig talán a lelkedben dúló kettősséget, konfliktusod harcát fejezi ki.
Miután nem ismerlek téged,és esetleg melléfogtam a magyarázattal,ne haragudj érte!
Szeretettel,Ilona

Válasz

Fleith Péterné Ildikó üzente 11 éve

Kedves Zoli!
Szeretném kérni segítségedet az álmom értelmezésében. Álmomban egy emeletes ház tetején jártam,egyik barátnőm otthonában. A barátnőmnek volt egy kicsi kígyója, kérte tőlem, hogy amíg elmegy nyaralni viseljem a gondját az állatnak, zöld színű volt. Én féltem egy kicsit tőle, de elvállaltam. Elmondta, hogyan kell táplálni, és hol találta ezt a kígyót. Ekkor jött a meglepetés, azt kérte tőlem,ha felnő a kígyó nyúzzam meg és készítsek belőle egy cipőt. Azt mondta, ha megnyúzom, a bőrt a földbe kell érlelni. Viszolyogtam, ekkor jött egy másik barátnőnk, akinek megmutatta, hogyan kell megnyúzni ezt a kígyót, mert én azt már nem tudtam elvállalni.
Köszönöm a segítséged Zoli.
Ildikó

Válasz

Lendér Helga üzente 15 éve

Vegyük sorban a kiemelhető dolgokat. Először is a kettes szám. Két egyforma kígyó. Aztán a kígyó, mint ősi szimbólum. A KÜZDELEM. és a GYŐZELEM. Valahogyan meg kellene találnod, mélyen magadba nézve, hogy mi az a dolog amitől mostanában félsz, mi az ami eszedbe jut naponta többször. Nem biztos, hogy rossz dolog, vagy jó, csak az, amire gondolsz sokat, utazás közben, unalmas perceidben. Nagyon jó lehetett ez az álom!

Válasz