Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Palffy Istvan!
Nem emlekszem,hogy titulaltam volna magam valamikor kozossegi vezetonek.Engem a network.hu vezetosege kinevezett vezetonek, es en a moderatorokat moderatorokka.Ha nagy leszel,talan ezt felered esszel!A kozosseg temait,es a beszelgetesek folyamat pedig a tagok alakitjak.Torolni csak a masokat serto irasokat,illetve az illegalis reklamot szoktam,kiveve,ha engem serteketnek.Azokat meghagyom mementokul,hogy minositsek szerzojet.Igy az elozmenyben szereplo gyermekded irasod is megmarad .

Válasz

Pálffy István üzente 12 éve

Kedves Net Katalin!
Köszönöm hogy cikkeddel támogattad a kérésem!Örülök hogy vannak itt hasonló gondolkozású emberek! Számomra érthetetlen hogy az ilyen "Politikailag túlfűtött emberkék",miért nem készítenek egy saját Politikai fórum c.közösségi honlapot?! Ott nyugodtan kifejthetnék álláspontjukat,szervezhetnének tüntetéseket,gyűjthetnének pártoló tagokat! Minket ÁLOMFEJTŐKET meg békén hagynának,hogy segítsünk a hozzánk kéréssel fordulókhoz! Legyen szép hétvégéd! Szeretettel! István.

Válasz

Pálffy István üzente 12 éve

Kedves Czihaki Viktória!
Megnyugtatásul közlöm,én is politizálok,de egy másik,arra a célra készült közösségi oldalon!
Ezt a közösségi oldalt nem erre tervezte a készítője,elég ha a fejlécen a LINKEK nevű feliratra kattintasz! Meggyőződhetsz magad is arról hogy nincs benne politikai cikk se felhívás ilyen cikkek,"reklámok" készítésére! Sajnálatos hogy (még nem kaptam rá választ kik választották meg ide!) Bátori Zoltán magát közösségi vezetőnek tituláló emberke,nem éri fel ésszel,és az őt támogató "moderátorok" se veszik ki ezeket a cikkeket! Válaszolva Bátori Zoltán HBO-s "hasonlatára",Nem kikapcsolni,hanem megfelelő "csatornán" kell vetíteni az oda illő fílmeket! Magyarul,mindent a megfelelő helyére! Szeretettel! István.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Eszembe jutott egy,a 90-es evekben zajlo betelefonalos musor,amelyben egy hallgato ingerulten pocskondiazta az HBO(a kezdetekben meg ingyenes volt) musorat amelyben kesoesti orakban porno filmeket vetitettek.A riporter kerdesere a riportalany elarulta,hogy a filmet vegignezve kritizalta a muzorvalasztast.Arra a kerdesere viszont nem tudott valaszolni,hogy miert nem kapcsolta ki a TV-jet,ha a musor annyira felhaborito volt.
Nos,az eletunk resze a politika,s bar beleszolni nem tudunk,a polemizalas ohatatlan.Azt gondolom nem lenne helyes,ha a kozosseg ilyen igenyet visszafojtanank....Bizonyara sokakat duhit az utobbi evtizedek politikai erkolcstelensege,es hallani sem akarnak politikarol.Azoknak javaslom,hogy fusson el szemuk a politikai jellegu temak felett,Vegulis senkinek sem kotelezo azokat vegigolvasni.

Válasz

Net Katalin üzente 12 éve

Teljesen egyetértek Istvánnal!
Ez eddig egy politika-mentes oldal volt. Ezért tértem ide vissza néha-nap. Látom erre is rátelepedett a politikai propaganda, ráadásul az a fajta lehengerlő stílussal, ami számomra visszataszító: ha nem bégetsz a nyájjal, nem is vagy jó birka. Ez nem is a kádári, de inkább a rákosi időket idézi. Lehet, hogy mégis csak bégetnem kellene, mert nem kapok se állást, se nyugdíjat. Ja, hogy az elvtárs-urak elprivatizálták a nép vagyonát és abból gazdagodtak meg, hogy eladták a külföldi befektetőknek busás haszonnal, akik kirugták az ott dolgozókat,és bezárták a gyárakat, üzemeket, mert csak a konkurenciát akarták megszüntetni. És ez az elmúlt 23 évben történt, rendszerváltás címén, és ebben minden kormányzó párt közreműködött.

Válasz

Ó. F. üzente 12 éve

Mellesleg, van lemosni való gyalázat, úgy pár száz évre visszamenőleg. Népnek cirkusz kell, meg ellenség kép. Magyar meg egy ostoba, birka nemzet, mindig a hatalomnak nyalja a se@@ét. Körül kellene nézni mindenkinek a saját háza táján.

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Ez igaz.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Köszönöm, hogy megértettél Szabolcsi-Sándor -vége.

Én soha nem voltam egyetlen pártban se és nem is kedvelem az ideológiákat de hazámért bármikor kiállnék.

Ugye itt van a bírók nyugdíjkorhatára--mi köze az UNIÓNAK hozzá? Könyörgöm, ha mindenkinek egységesen 65 éves a korhatár mire föl dolgozhat tovább egy biró, hisz még anyagilag se szorúl rá? Ha még egy melós mondaná, hogy kérem én még bírom erővel és dolgozni akarok mert kevés a pénzem azt még megérteném de egy biró őröljön ha abból a szép kis summából szépen eléldegélhet még 30 évet! Erre szégyenszemre kimegy siránkozni, lejáratni a saját hazáját kormányát, hogy őt sérelem érte a jogaiba?

az ilyesmire hányingerem van-- ezért áll ott az országunk ahol van, mert nagyon sok magasan képezettnek nem a nemzetünk nem a nép nem az állam fennmaradása a lényeg, hanem a saját zsebe, saját érdeke, saját hiúsága!..

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

El kell ismerni, hogy ez egy érdekes írás volt. Nem értek mindenben egyet vele, de bizony Mo-ért ki kell állni, ha már az ember magyarnak született. Szerintem Orbán szintén hibás, de az a hisztéria, ami kis hazán ellen folyik, már-már bigott.

Ez az oldal szerintem nem politikai, de a magyarságért itt is jogos a szóemelés.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Lám a legfrissebb amiért támadják Orbánékat az EU ban.

Az éppen, aktuális ,hogy miképp merészelték a birói talentumokat elküldeni nyugdíjba 65 éves korban amikor eddig 70 éves korig dolgozhattak.

Nem különös, akkor bezzeg nem hőbörgött az EU amikor a melós rétegnek a 62 -ről felemelték 65 éves korra holott egy ember fizikalag egészségileg kizsigerelt 62 éves korára sok melós meg sem éri a a 65 éves kort sajnos. De akkor kussolt az EU mert gyurcsányka intézkedése volt, aki minden tekintetben kiszolgálta szószerint benyalta magát az EU nagyhatalmaknak.

Milyen függetlenség az ha a kormány nem határozhat saját polgárainak nyugdíj idejéről?
Milyen demokrácia az ahol a melósnak meghatározott viszont a intelligencs" magas méltóságoknak minden biztosított úgy ahogy ők akarják? S eszükbe se jut pimasz módon hogy ott van az utánuk következő szellemileg friss generáció akik betölthetnék a birói titulust.

S akkor nem kellett volna hallgatóznom egy olyan gyermektartás peren ahol motyogott a biró amikor az itélete nyögte ki és jóformán semmit nem hallottam a végzésből, mert bár én is 70 éves vagyok de nem vagyok olyan rozoga, mint az illető biró volt. Arról nem is beszélve hogy eszméletlen volt a végzés is amit kézhez kaptam.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Kedves Pálffy amit betettem, nem valamiféle reklám és nem is politika. Csak egy nemzeti érdekeket támogató felhivás.

tudod kedvesem, ha ha a hazánk bajban van akkor segíteni kell összefogva, nem tudom ki miképp éli meg az életét, de tudod én álmodni is csak úgy tudok szépet, ha abban is magyarul ért a kutya is nem pedig idegenül. Álmodni jó, álmot fejteni érdekes, de az élet a népünk mindennél előbbre valóbb!

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

Szégyenletes ha a magyar nép széthúz. Lina kedves Te már érzelmileg és gondolatilag is szétestél. Miért is? Mert 20 évvel ezelőtt elszenvedtél egy traumát és ezt hinted szórod! mindenki lelkébe.

Fogalmad sincs a se a politikához, se a gazdasági élethez se az állami pénzügyekhez, de azért uszítasz és károgsz. Fel se fogod azt, hogy most nem Orbán vagy nem Orbánról van szó hanem a magyar becsületről amit besároztak a
post kommunista ivadékok azok akik 2008 ban csődbe vitték az országot, miközben nekünk azt hazudták dübörög a gazdaság.

Holott csak a saját zsebük telt meg és lett az uralkodásuk alatt több mint 2000 milliárdos és több millió szegény család illetve 1 millió koldus hazánkban!

Orbán egy tönkre tett, eladósított országot vett át és azon voltak, hogy lecsökkentsék az adósságunkat. Miközben az EU államok épp úgy elhazudták saját pénzügyi katasztrofális helyzetüket--mert eladósodtak.

Érdekes módon hogy most kiderült mindjárt szimpatikus Orbán bankok felé tett támadásai-- hogy ők is adózzanak ezt teszi most a nagy francia is mert a recesszió fenyegeti

A gyülekezés azért történik, hogy lemossuk azt a sok gyalázkodást amit szégyenszemre a saját baloldalunk üvöltözött szét Európában.

Nem vagyok Fideszes se Orbán párti, egyáltalán nem kultiválok egyetlen pártot se, csak nemzetem pártija S jelen pillanatban inkább szavazok egy buldog harapós Orbán vezette kormányra, mint sem a hipózott fejű kommunista ivadékokra akik úgy váltogatják ideológiájukat ahogy a saját érdekük megkívánja.

De nekem nincs beleszólásom abban ki menjen és ki ne menjen, mindenki maga dönti el, én csupán betettem e felhívást ezzel pótolni kívántam a nemzetünk fe3lé azt hogy én Csongrád megyében lakom és sajnos a szívem épp hogy működik és nem tudok már sajnos gyalogolni.

Pedig az-az út felidézhette volna a lelkemben azt a csodálatos napot amikor 1956 ban október 23. án megtettem azzal sok hazájáért vonulni-kész emberrel, amikor a szívem repdesett hogy láthattam miképp vágják le a csizmáiról azt a szemét Sztálint és sajnos azt is miképp lőttek a békés tömegbe!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Üzentek a túlvilágról, hogy vagy Orbán és szimpátiatüntetés, vagy Lina lefújja az álomfejtést. Illetve politikailag korrekt álomfejtés és jóslás engedélyezve.

Ha Linát látom, vagy rágondolok, mindig iszonyatos rosszullét fog el. Érzem a lelkét teljesen pontosan, félek tőle, tudom, hogy a gyűlölet és az emberek megrontása vezérli. Nem tévedek. Ezt biztosan tudom. Annyira romlott a lelke, hogy neki az életet csakis az jelenti, ha valakit összetör, megaláz, kikerget az életből. Neki a rosszullét a tápszer a túléléshez. Vigyázni vele. Alvilági. Aki érintkezik vele, az összeroppan. Szörnyű kínok között élő személy. A halál angyala. Vigyázat!

Meg akarod találni magad?
Gyere hozzám.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Védeni Orbánékat?Undorító!

Válasz

Pálffy István üzente 12 éve

Szeretném kérdezni a "Moderátorokat"! Ha a reklámot tíltják ebben a közösségben,akkor miért engedik a Politikát?! Miért nem maradhat ez az oldal az,amiért készűlt? ÁLOMFEJTŐK-ÁLOMÉRTELMEZŐK-lapja? Bár ezt az utóbbit is megválltoztatták "Jövendőmondó-ra"!

Válasz

Keserű Tiborné üzente 12 éve

Ott a helyünk!!

Válasz

Szabolcsi-Andró-Vaskó Endre-Sándor üzente 12 éve

Öröm látni, hogy teljesen politikamentes az oldal.

Válasz

Szászi Ilona üzente 12 éve

Kedves Viktória!
A magam részéről egyet értek veled.Ott a helyünk .

Válasz