Batori Zoli üzente 12 éve

Koszonom!Ha nem tul szemelyesek,oromomre,es batoritasomra szolgalna,ha jelezned adott idoben!Halas vagyok,hogy visszareagaltal!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 12 éve

Szeretem az álomfejtéseidet, tanulságosak számomra is.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Hozzaszolasodbol ugy tunik Mariann,te igen muvelt vagy!

Válasz

Andrassy Mariann üzente 12 éve

Renáta
Az emberi agy úgy van kitalálva, hogy mindent értelmezni akar, vagyis erős törekvés él bennünk, hogy a káoszban meglássuk a rendet. Számos vizuális illuziónak ez az alapja. Ezért látunk háromszöget ott, ahol csak három pont van, és ezért látnak az emberek már ősidők óta figurákat a csillagképekben, felhőkben, vagy kultúránként eltérő arcot a teliholdban. De ezért vagyunk képesek észlelni az események ok-okozati kapcsolatát is mert mindig autómatikusan összefüggést keresünk a korábbi és későbbi események között.
Zsuzsával egyetértve a magány, a csend, (stb) mindezeket felerősíti

Válasz

kőszegi péter üzente 12 éve

Kedves Renáta !

Akkor jelenhetnek meg ilyen erősen ezek az álmok, illetve képességek, ha különlegesen nagy szükséged van arra, hogy racionálisan is megbizonyosodj azok működőképességéről, hogy lehet azokra támaszkodni. Erre a bizonyosságra pedig azért lehet szükség, mert olyan rossz döntéseket hozhatsz az életedben, amiknek a következményei a sorsodat erőteljesen meghatározhatják. Vagy éppen nem teszel semmit, amikor pedig lépni kellene. Ezek alapja a kiszámítható, racionális indokok lehetnek, de ha a tudatod ugyanígy, racionális szempontból meggyőződik arról, hogy azokra a képességekre lehet alapozni, akkor tudsz jó esetben mégis azokra támaszkodni, és így meghozni majd a jó döntéseidet.

Válasz

Rostás Renáta üzente 12 éve

Hogy őszinte legyek nem szívesen hallanék ilyesmiket. Ha nem velem történne ilyesmi nagy a valószínűsége annak hogy egyáltalán nem hinnék az ilyen dolgokban. Ezért is ijesztő már számomra is hát milyen lehet ez más szemszögéből? Az vagy őrültnek nézne vagy ha hinne is nekem megrémülne. Már eleve a tudat hogy valaki más ( a legtöbb esetben idegen) "rólam álmodik". Én tutira kiakadnék már ezen nem hogy magán az álmon.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Minden kepessegunket ugy fejleszthetunk,hogy a meglevovel elunk,hasznaljuk azt.(Pl.ha valaki sulyemelo akar lenni,nem billentyuket nyomogat,hanem sulyokat emelget.Minel tobbet,annal tobb eselye lesz egyre nehezebb sulyok felemelesere.Igy amikor te megerzel valamit,-azt diszkret,es segitokesz szandekkal- kozolnod kell az erintettel.Egy talpmasszazzsal foglalkozo baratom egy orvos baratjat masszirozva megerezte a szivkoszoruerek rendetlen mukodeset,s figyelmeztette a dokit.O csak nevetett azon,majd masnap infarktust kapott,ami megelozheto lett volna.)Igen fontos ugyelni arra,hogy amikor kozlod az erintettel megerzesed,azt olyan formaban tedd,hogy az elfogadhato legyen,es nem riaszto,hogy ne valjon onmagat beteljesito joslatta!Mielott beszelnel valakinek az ot erinto megerzesedrol,gondold at azt,hogy te milyen formaban szeretnel egy hasonlot hallani valakitol.

Válasz

Rostás Renáta üzente 13 éve

Kedves Zoli!
Szóval ha tovább fejlesztem ezt a képességet, vagy mit akkor lehet hogy segíthetek másokon? Ez lehetséges? És ha igen akkor hogyan lehetne ezt tovább fejleszteni? Lehet hogy akkor megpróbálom. Mert hát ha már egyszer együtt kel élnem ezzel akkor szeretnék vele másoknak segíteni. Válaszodat előre is köszönöm.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Rostás Renáta!
Te egyike vagy azon sok embernek akik "tisztánlátóknak" hívják magukat! Van akit nagyon zavar,de a többség megtanul vele élni,elfogadja sőt továbbfejleszti! Minden történésnek van "energia lenyomata"amit Te,másokénál érzékenyebb,kifinomultabb érzékkel felfogsz és látsz! Amit nappal,nyitott szemmel bevillanó képként látsz,az egy "módosult"tudat állapotban,"révületben" érzékeled! Jó a meglátásod! Nem az álmodtól válik valóssággá a történet,hanem egy eljövendő valóságot látsz vagy álmodsz meg előre! Nagy különbség! Lehet hogy tudnád figyelmeztetni a konkrét személyt,és így megváltoztatható lenne a történet,vagy nem lenne rosszabb a végkifejlet,de ahoz egyértelműen tudnod kéne az álmod vagy látomásod üzenetét!Sokan ezért fejlesztik magukat,de sokszor ez sem elég! Aminek meg kell történnie az meg is fog történni! Ezért kedves Renáta,ne legyenek lelkiismeret furdallásaid,nem Te tehetsz ezekről a dolgokról! Te csak azt teheted hogy együtt élsz ezzel a képességeddel,fejleszted magad,vagy beletörődsz! Szeretettel! István.

Válasz

Rostás Renáta üzente 13 éve

Kedves Zoli!
Ami az álmaimat illeti nem hiszem hogy azok befojásolnák mások életét vagy fordítva. Hisz volt olyan álmom is miben történelemből feleltem s bár nem voltam felkészülve mégis négyest kaptam, ami egy héttel később valóra is vált. Ha a lányok nem mondták volna nekem fel sem tűnik hogy megálmodtam, bár a deja vu érzésem az megvolt. Az hogy olykor rossz álmaim is vannak és azok is megtörténnek szerintem csak véletlenek sorozata. Vagy nem tudom. De nem hiszem hogy ezért bárki hibás lenne. Bár való igaz hogy talán egy két napig bűntudatom van amiért tudtam az eseményről, de nem tettem semmit, de aztán eszembe jut hogy nem is tudtam volna semmit tenni, ráadásul csak bolondnak néztek volna. Azzal is tisztában vagyok hogy az ember társas lény. Olykor én is vágyok egy kis társaságra, de az évek során sok minden történt és hozzá szoktam a magányhoz és ahhoz hogy leginkább csak magamra és az Úr jóakaratára számíthatok. Ettől függetlenül, igyekszem optimista lenni, és boldognak mutatni magam, hisz nem hiszem hogy másokban rossz érzést kéne keltenem emiatt. Ráadásul szeretem az embereket akár csak a természetet.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Renata!
Amennyiben nem gondolja,hogy masok sorsat,eletet befolyasolnak almai ,netan masok befolyasolnak ont almaiban,nincs mitol felnie.Az erzekeny telepatikus kepessege egy szuletett adottsaga,mellyel nincs mit kezdenie egy pszichologusnak.Vannak azonban olyan beteg emberek,akik azt hiszik onmagukrol,hogy almaikkal befolyasoljak masok eletet.Ez a jelenseg mar koros,es gyogyitani kell.Ennek enyhe tunete,amikor valaki azt gondolja,hogy masokkal azert tortent baj,mert o ilyet almodott,s ettol neki lelkiismeretfurdalasa van.Ha surun tortenik ilyesmi,az allandosult szorongasoz vezet,mellyel nehez egyutt elni.Ilyenkor jo pszichologus segitseget kerni....Az ember szocialis leny.Igazan boldog altalaban csak tarsas egyuttelesben lehet.Ezen a ponton kisse aggodom onert.Vajon mi fosztja meg ont a kozossegi egyutteles boldogsaga utani vagytol?

Válasz

Rostás Renáta üzente 13 éve

Kedves Zsuzsanna!
Köszönöm a bátorító szavakat. Ígérem ehhez fogom tartani magam. Igaz hogy sokat vagyok egyedül, de szerencsére hozzá szoktam és így érzem jól magam. Már az sem érdekel hogy ki milyennek tart. Ilyennek teremtett a jó Isten, tehát nekem megfelel. Csak megrémültem ezektől a fajta álmoktól, de ha megfogadom a tanácsod biztos könnyebb lesz majd. Köszönöm.

Kedves Zoli!
Köszönöm a felvilágosítást. Így már azt hiszem értem miről van szó. Hogy őszinte legyek nem szeretném ezt tovább fejleszteni, mert félek tőle. Hogy én befolyásolom-e a környezetem, vagy az befolyásolja az én álmaimat, ezt sajnos nem tudom. Viszont fogalmam sincs arról milyen szakemberhez kéne ezzel fordulnom, mert ilyen téren nem vagyok valami tájékozott. De már így is sokat segített. Köszönöm.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Reni!
Lenyunkben van egy kulonleges informacios kepesseg,-telepatianak is szoktak nevezni-mely altalaban mellozott erzekszervunk.(A direkt kommunikacio kiszoritotta hasznalatat.)Amint erzekszerveink erzekenysege is kulonbozo mindannyiunkban,igy a telepatias kepesseg is.Neked ez az atlagnal erossebb.Kerlek tanuld meg hasznalni azt.Amennyiben az az erzesed tamad,hogy befolyasolni tudod ezzel a kepessegeddel a kornyezetedet,az aggaszto jel.Ez esetben kerlek fordulj szakember segitsegehez!Szeretettel:Zoli

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Szerbusz Reni.Ne agodj az álmaid miatt, szeresd őket nem is fontos érteni a jelentőségeit,ha elkezdesz félelemből hinni,hogy rosszak az álmok annál jobban rád telepszenek nyomasztó érzéseid miatt.Sokat lehetsz egyedül ha ébren is megindulnak az álomszerű képek előtted.Szerintem ha magadat elfogadod olyannak amilyen vagy egyedül léted se lenne lehangoló.Soha ne feled az emberen eltud hatalmasodni jó vagy rossz érzés ha tápláva van ,a tudatodat fordítsd másra, szebbre és jobbra hangolódva.Rajtad múlik.A papa miatt ne okold magadat mert akkor is megtörténik egy baj ha túlvigyázva van.Álmodj szépeket legyen is az bármilyen éld át szépnek.

Válasz