Kancz Edit üzente 13 éve

Kedves Bea!
Az almodat mar megmagyaraztad sajat magadnak. Mikor felebredsz egy alom utan, figyelj oda mit erzel, mi jon a gondolatodba. Ha ketelkedsz az azert van mert az elet a tarsadalom rakenyszerit arra, hogy ne hidj. En is almodtam hogy jartam olyan helyeken ahol tudom, hogy ebben az eletben nem jartam. Voltak nagyon jo barataim, vagy csaladtag akit ebben az eletben nem ismerek es nem lattam. Lehet, hogy nem mindenkivel fodul elo, de en talalkoztam mar olyan valakivel, akirol tudom, hogy ismertem mar az elozo eletemben. Azota nem csak hiszem, de tudom, hogy van elet utan elet. Mikor megszuletunk akkor minden ujra kezdodik, es nem emlekezunk ra, hogy mi volt. Azert ketelkedik mindenki. Probald egy amnesiaban szenvedo betegnek megmagyarazni a multjat, amit elfelejtett.Vagy elhiszi, vagy nem. De amit atel most azt tudja csak biztosan. Remelem megertesz!

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Kornelia!
Ez nemes hozzaallas!Termeszetesen teljes joggal kepviselheted az enyemtol eltero vilagnezetedet,s ebben semmifele korlatozast nem fogok tenni ugy,mint eddig sem tettem.Lehet vitat is folytatni,s eddigi tevekenyseged alapjan azt feltetelezem rollad,hogy abban erveket fogsz irni,es nem minositgetest azok hijjan.Orulok,hogy maradsz!

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

Kedves István
végiggondoltam, visszacsatlakoztam,
köszönöm

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

Kedves Zoli
Szeretettel elfogadom mindenki hitét és véleményét, épp ezért gondoltam, hogy keresek olyan oldalt, ahol úgy tudok együttműködni másokkal, hogy az mindenki épülését szolgálja.
Nem bántódtam meg, mert senki nem bánthat, ha bennem elfogadás van.
Arra rájöttem, hogy hitvitába bonyolódni teljesen fölösleges.
Igazad van, nem futok el. Azt tartom szem előtt, amit Assziszi Szent Ferenc, békét hozzak, ahol békétlenség van...

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Huszti Kornélia!
Tévedésben vagy,ez a közösségi oldal nem Bátori Zoltáné!
Értetlenűl állok az ő "kinevezése" elött,hiszen nap mint nap bebizonyítja hogy nem elég felkészűlt,és ennek ellenére nem akar más véleményt elfogadni ami ellentétben áll az ő felfogásával! Ez a közösségi oldal minden jóérzésű emberé aki a saját tudásával,ismeretével,még ha csak hobby szinten is de segíteni akar a kéréssel idelátogatóknak! Mivel a neve is "Közösségi oldal"Egy ember nem uralhatja! El kell fogadnia hogy másoknak is van véleményük,saját koncepciójuk,az álomfejtés-álomértelmezés terén! Ezt az oldalt egy pszichológiát végzett nő indította és vezette,engem is Ő invitált ide! Nem tudom milyen oknál fogva hagyott itt bennünket,és ki volt és milyen alapon nevezte ki Bátori Zoltánt vezetőnek,de nagy hibát követett el!Bár ki,aki veszi a fáradságot és visszakeresi Bátori Zoltán válaszait,írásait,rájön arra hogy érdemi hozzászólása nincs,mindig ugyanazon "sablon" alapján érvel vagy támad másokat! Nem tűri ha valaki más véleményen van,vagy ellenkezik az ő felfogásával,ezzel is palástolva a hozzá nem értését! Kedves Huszti Kornélia! Úgy ahogy Én,most Te se add meg azt az örömet Bátori Zoltánnak hogy kilépsz innen! Nem kell róla tudomást venni és írásoddal segíts minket és a hozzánk tanácsért fordulókat! Pontosan ez a véleménybeli különbség miatt ilyen izgalmas itt lenni! Akiknek tanácsot adunk majd eldöntik kinek a véleménye hasznos és építő! Szeretettel! István.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ez is egy megoldas.Ha nem tudod elviselni,hogy mas ember maskent latja a vilagot,elfutni onnan.

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

Kedves Zoli
Ez a Te közösségi oldalad. Mivel én másképp látom a dolgokat, szeretettel elköszönök, legyen kinek-kinek hite szerint.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Istvan!
Igazan komoly,es elismert tudosok allitottak,hogy az "atom"oszthatatlan(felbonthatatlan, a gorog neve is azt jelenti),es ennek ellenere atommaghasadassal mukodnek reaktorok.Tudosok tomege allitotta,hogy a vilagegyetem az egyhelyben allo Fold korul forog,s megis mozog a Fold....Attol,hogy tudosok allitanak szellemes dolgokat,meg nem feltetlen igaz.Az ok allitasaival ellentetes dolgokat is allitnak elismert tudosok.Az egesz vilag kereszteny tudomanya tagadja a reinkarnacio elkepzeleset,s ezzel megeggyezik a megfigyeles.Semmi okom ketelkedni a keresztenyseg egyik alapteteleben....Szeretnelek emlekeztetni egy aprosagra:(Ha mar elfelejtetted,lapozz vissza nehany oldalt!)Te kotottel bele az en allitasomba,es nem forditva.Te provokaltal kioktato,lebecsmerlo,tekintelyemet alaasni szandekozo megjegyzeseiddel,melyekben meghamisitottad a Biblia szavait is,hogy csalassal ervelj ellenem....Mivel vadjaid,es hamis allitasaid ebben a kozossegben irtad,itt kellene az itt megfogalmazott kerdeseimre valaszolni,ha tudnal.A blogodra nem vagyok kivancsi....A Biblianak igenis sok koze van almainkhoz,hisz az a kollektiv ontudat resze a mi kulturankban,s igy jelkepei rendszerint azonosak almaink jelkepeivel.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Zoltán!
Válaszaim az általam írt blogg-ban van!Sajnálom ha nem érted! Azt is sajnálom hogy szembe mész a tudománnyal és minden válaszodban a Bibliára hivatkozol! Már korábban is megírtam,most utóljára még megismétlem! A BIBLIÁNAK,a SZENTÍRÁSNAK,SEMMI KÖZE az ÁLOMFEJTÉSHEZ! Egyszerűen az abban leírtak nem arról szólnak és nem azt tanítják! Ideje lenne neked is elővenned az ehez kapcsolódó tananyagokat,ismeret anyagokat,amiket világhírű tudósok,kutatók tettek közzé! Mindenki által elérhető! Sajnálom hogy csökönyösen ragaszkodsz idejét múlt elvekhez,tanításokhoz,nem vagy képes nyitni az új-korszerű dolgok felé! De engedd meg másoknak hogy előre nézzenek,hogy tovább haladjanak a titok megismerése felé! Ezt hívják FEJLŐDÉSNEK! Vannak akik nem elégednek meg az egyhelyben álláshoz,Ők tudnak és akarnak fejlődni-okosodni! Ha nem vetted volna észre,a TÖRTÉNELMET is ÁTÍRJÁK! Vége a szándékos manipulatív félre informálás korának,a szándékos félrevezetésnek! Mindenki hozzáfér ígényei szerint az információkhoz! Kedvére válogathat,és nem mondja meg senki senkinek,mit higgyen,mit tanuljon! Mindenki szabadon dönt! Ezért most utóljára kérlek a nagynyílvánosság elött;FEJEZD BE aPROVOKÁLÁSOMAT és az itt levők ellenem hangolását! Akik olvasták a kettőnk írásait,el tudják dönteni ki a szavahihető, és ki az aki nem! Én továbbra is állok mindenki rendelkezésére,és a legjobb tudásom szerint írom a tanácsaimat! És ami a lényeg;Leellenőrízhető formában,az arcomat is láttatva! Tisztelettel! István.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Major Lajosné Marika!
Örömmel olvastam írásod,mert ez is csak azt bizonyítja hogy a lélek örök,és képes újjászületni! Számos olyan jelenséggel szembesülünk,amit nem lehet másként magyarázni,vagy képes "kóborolni"álmunkban a lelkünk,és amit lát arra később vissza emlékszünk,vagy újjászületik a lelkünk egy másik testben és emlékszünk előző életünkre! Az Indiaiak mindkettőt valják és szerves része vallásuknak,kúltúrájuknak! Az eddig olvasott és tanult ismereteim alapján én is ezeket hiszem és vallom! Köszönöm hogy közre adtad! Szeretettel! István.

Válasz

Major Lajosné Marika üzente 13 éve

Ismeretlen ismerős hely.
Ilyen élményem nekem is volt, de ébren és nem álmomban. Két hónapja költöztem az új lakhelyemre, mikor orvost kellett hívni. Egy idős néni megmutatta hol rövidíthetem le az utat. Legyökerezett a lábam, én itt már jártam, e háznak az udvarán. Kilépett a ház lakója s megkérdezte mit szeretnék? Megkérdeztem hol van a fekete kutyájuk, a válasz így szólt az már vagy húsz éve elpusztult. Én tizennyolc voltam.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Katalin!
Jol fogalmaztad,hogy"Mintha egy másik életet éltem volna álmomban."Elmenk kepalkoto,teremto kepessege mindannyiunk szamara tapasztalt jelenseg,hisz nap-mint nap olyan filmek forognak almaink szemei elott,melyet mi magunk alkottunk,de nem korabban forgatott filmek alapjan....A halal utani elmenyeirol meg senki nem szamolt be,hacsak nem felrevezeto szandekkal fantazialt.(Senki nem diagnosztizalta azoknak a szenzacio kelto embereknek az elmenybeszamoloi elotti halalat,az agy leallasat.)Van nehany eset,amikor komabol jott vissza valaki,de az nem halal,csupan egy fajta mely alom....Hozzatartozoink,es rank nagy hatasu emberek valoban uzennek nekunk halaluk utan az alapjan,amit tolluk orokoltunk,tanultunk,s ezek az ertekek tesznek azokka,akik vagyunk.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Timea!
A Bibliaban is vannak almodok,es alom magyarazok,sot olyanok is,akik lattak masok almait.Olyanrol is tudunk,aki szellemi lenyeket latott latomasaban,s ettol a hozza fordulo kiraly meghaborodott....Nezzunk egy ehhez hasonlo magyarazatot!Amikor 10 eve egy erdo kozepen voltal almodban,testedbol kilepett a"lelked",es elvandorolt Budapest egyik erdejebe.Ha kilepett a "lelked" testedbol,akkor az ott maradt test lelketlen maradt,tehat meghalt.Te voltal mar halott,s ebbol feltamadtal?Netan neked is van 7 lelked,mint a macskaknak,s az egyik lelked koszalt el? :/...Ugy hiszem nekunk sem tanacsos ilyen "lelkes emberekhez"tanacsokert folyamodnunk.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Istvan!
Kodbe veszo vadjaidra nem kivanok reagalni,mert ertelmetlen,viszont a Lazar feltamasztasanak ellentmodasaira te nem valaszoltal,mert nyilvan nem tudtal.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Net Katalin!
Valóban helyesen sejted amiről írtál!Halálunk után egy másik dimenzióban,élettérben tartózkodik a lelkünk,amíg újjászületik vagy véglegesen eggyé válik az egyetemes tiszta energiával,nevezik ezt még Isteni intelligens energiának,Paradicsomnak,Menyországnak,Öröklétnek,stb.stb.Pontosan erről tudat minket a Reinkarnáció mint tudomány! Szeretettel! István.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Séra Tímea!
Nagyon helyes a meglátásod és a gondolkodás módod! Álmaink a jővőt is előre vetíthetik,hiszen sokan nemtudják hogy lelkünk "szabadon kószálhat" ídőben és térben függetlenűl,mikor mi az igazak álmát alszuk! Sokan,itt ebben a közösségben is írtak visszatérő álmaikról,amikor ismeretlen,vagy ismerős helyekre utaznak vagy épp ott vannak álmaikban! Pontosan azért mert a lélek=energia,méghozzá intelligens energia! Pontosan ez által jutunk álmunkban vagy ébrenlétünkben is akár,bizonyos információkhoz! Amit már korábban is írtam,álombeli üzenetünk független a vallásunktól,Bibliai ismereteinktől,hiszen a vallás megjelenése elött is voltak álmaink! Ne felejtsük el a sámánokat,törzsi varázslókat,benszülött "álomlátók,kuruzslók",akik megmagyarázták,megfejtették álmaikat,vagy mások álmait-látomásait!A Magyar hitrege erre a legjobb példa,"Emese álma Álmos"!Hozzáférhető technikák is vannak arra,és igen sokan használják és élnek vele,hogy megtapasztalják a testen kívüliséget! Az Agykontroll is ad ilyen segítséget többek közt! Ez is független attól hogy hívők vagyunk vagy sem! De tapasztalatom szerint akik ezekkel a technikákkal-tudással rendelkeznek,közel állnak Isten és Jézus megismerésében és elfogadásában!További kellemes hétvégét kívánok! István.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Bátori Zoltán!
Sajnálom hogy mindenkiről ismeretlenűl is a csalást és a haszonszerzést tételezed fel! Tetted már ezt elismert Professzoral,(Dr. Milan Ryzl prof.!) aki ráadásul ott lakik ahol állítólag Te is!(Orinda Kalifornia!)Megadtam a címét is hogy utánna járj,San José-ban,de a John F.Kennedy Egyetemen is meglátogathatod,szívesen bevezet a Reinkarnáció világába! Most Jankovich Istvánt mínősítetted,haszonszerzéssel! Tudnod kéne róla azonban azt a tényt,hogy ingyen tartja előadásait,a könyveit,amiben sok ember,nyomdai dolgozó munkája is van,természetes hogy nem ingyen adja! A Túléltem a halálomat c.könyve 169ft-ért,a Reinkarnáció c. könyvét (valóság e az újjászületés-t),179ft-ért lehetett megrendelni! A mai könyv árak mellett,Te is beláthatod elég csekély ez az összeg!Ezek után vádolhatod a Természet gyógyászokat is,és minden olyan gyógyítót,okkultizmussal,ezoteriával foglalkozó tudóst vagy embert,akiknek a tudománya számodra még felfoghatatlan és kívűl esik a Te ismereteden!Azt hogy nem fogadtad meg a tanácsom,miszerint elöbb győződjünk meg valamiről mielött kritizálnánk vagy véleményeznénk,számodra pusztába kiáltott szó! El kéne végre fogadnod azt a tényt hogy nem egyedűl vagy ebben a világban,és nem minden rólad szól! "Mert cseppek vagyunk mi ebben a Tengerben"! tisztelettel! István.

Válasz

Séra Tímea üzente 13 éve

Kedves fórumozók! Mint mindannyian én is keresem a miértekre a válaszokat. Rájöttem, ahhoz hogy megtaláljam meg kell élnem helyzeteket. Hiszek Istenben, Hiszek Jézusban, hogy kinek milyen út vezet oda az mindenki számára más élethelyzeteken keresztül vezet.
Én sem az egyik sem a másik verziókat nem zárom ki! Nyitott vagyok mindenre! Sok-sok évvel ezelőtt kb. 10 azt álmodtam, hogy egy hatalmas erdő közepén élek. 8 éve amikor Bp-re költöztem egy hatalmas erdő közepén megláttam azokat a dolgokat amiket 10 éve álmodtam. Ezt ki mivel magyarázná meg?! Kiváncsi lennék!
Szerintem a legfontosabb tanítás a szeretet! Minden embernek a szeretetet kellene előtérbe helyezni. Sok olyan hívő emberrel találkoztam, aki hivatkozik a Biblia ilyen olyan tanításaira, de az önzetlen tiszta szeretetről fogalma sincs. De találkoztam olyan emberekkel is akik nem a Biblia tanításait hanem önmaga általi belülről (Istentől eredő) jövő szeretetével varázsolja a körülöttük lévő emberek életét szebbé, csodálatosabbá!
Szeretettel írtam mindenkinek ezt. Csodálatos szép napot kívánok mindenkinek! Séra Tímea

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Istvan!
Azzal a modszerrel,ahogyan a Bibliat magyarazod,meg azt is lehet bizonyitani a Biblia szavaival,hogy nincs Isten,es mas zurzavaros elkepzelest is....Jezus,a Jn 3:16-ban idezett tanitasaban arrol beszel,amirol korabban irtam.(Kereszthalalaval Jezus megszerezte a jogot minden benne hivonek az orokeletre.)...Ha az idezett Jn 11:25-26 a reinkarnaciot bizonyitana,es nem a feltamadas bizonyossagarol beszelne,Jezus gyilkos lenne,hisz a reinkarnacio teveszmeje szerint Lazar lelkenek mar valamely mas lenyben kellett volna lennie a halala utani 4. napon,s amikor Jezus feltamasztotta ot,a masik elolenyt meg kellett volna olnie,hogy az oszlasnak eredt testbe visszaterhessen "lelke".Nyilvan Lazar,halalakor a "halal alvasaban"volt,melybol Teremtoje-Jezus imaja nyoman-felebresztette....Reinkarnaciot lehet bizonygatni a keleti vallasok misztikajaval,de ertelmesen gondolkozo ember nem probalkozik azt belemagyarazni a Biblia tanitasaba....A "Túléltem a halálomat "c.könyv egy remek bestseller.Igazsag tartalma vetekedik a brazil szappanoperakeval.Ha becstelenul akarnek meggazdagodni,en is valami ilyesmit koltenek....Istvan!Nem en akarlak lejaratni teged,hisz en nem irtam rolad ures,ervek nelkuli velemenyt,mint te.Te magad jaratod le a felmuvelten tudomanyoskodo teveszmeiddel.Ha maradnal az alomfejtes mellett intuitiv kepessegeid segitsegevel,s ebben sem gondolnad magad tevedhetetlennek,igen hasznos ember is lehetnel ebben a kozossegben.

Válasz

Net Katalin üzente 13 éve

Farkas Bea bejegyzését olvasva, az jutott eszembe, hogy én egy időben folytatásos filmet álmodtam. Mintha egy másik életet éltem volna álmomban. Fura volt, sokat gondolkodtam ezen, mert még csak nem is hasonlított a történet a valóságos életemhez.
A halálunk után pedig szerintem valamilyen szellemi síkon tovább létezünk. Legalábbis én ezt tapasztaltam, hogy az elhunyt hozzátartozóktól sőt még néha idegenektől is mintha segítséget kapnék, vagy akadályoztatást, de utóbbit inkább az élőktől.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Én egy reggel fél éber állapotban láttam,hogy lebegek átölel egy láthatatlan lény és azt mondta látod mennyire szeretett a néped Nabukodonozor.Egy Bibliai nagy király volt,és láttam mennyire zokognak.Voltak még sok hasonló látásom mégse tudom hogy ez a sejtemlékei vagy ujjá születünk.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Kornélia!
Bár kéretlenül de szeretettel ajánlom a Túléltem a halálomat c.könyvet,(majd megkeresem az írója nevét!) mert ebben az író hitelt érdemlően leírja előző életét,és ismertető körutakat is tart,melyben megerősít mindenkit a Reinkarnáció valódiságában! Olvastam álmaidról,de mivel személyesen csak Bátori Zoltántól kértél útmutatást,nem akartam beleavatkozni! Így is folyamatosan támad engem minden hozzászólásomban,nem értem miért! Egyébként a könyv írója Magyar,és elérhető! Már csak neked kell elhatároznod hogy beszélsz e vele vagy sem! Bár ezzel a szavahihetőségemet is ellenőrizni tudod! Bármelyik könyvesboltban megtudják mondani az író nevét!Szeretettel! István.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Zoltán!
Idézek a Károli Biblia fordításból;János3;16 /-Mert úgy szerette Isten e világot,hogy az Ő egyszülött Fiát adta,hogy valaki hiszen Ő benne,el ne vesszen,hanem örök élete legyen!/
Jim Sanders,Imádságok a Biblia alapján;János 11;25-26 "Monda néki Jézus;Én vagyok a feltámadás és az élet;aki hisz énbennem,ha meghal is,él; és aki csak él és hisz énbennem,soha meg nem hal. Hiszed é ezt"! Nos kedves Zoltán! Mivel a test halál után elporlad,csak is a lélek halhatatlan,és az tud újjászületni! Ezt többször nem fogom elmagyarázni!Ezért írtam,nem csak olvasni,érteni-értelmezni is tudni kell,pláne ha régies írásmódban van! Kornéliának írtad hogy az előző életünk "nyelvét""embereket""tájakat" stb.tudnunk kellene! Nos olvasd el a Túléltem a halálomat c.könyvet,akinek az írója visszatért a klinikai halálból,tanulás nélkül elkezdett Olaszul beszélni,megkereste és megtalálta az Olasz-Jugoszláv határon fekvő temetőben az előző életében eltemetett sírhantját,mert erre is emlékezett mire észre tért a klinikai halál állapotából! Mos Olasz és Magyar nyelven tart előadásokat! Kedves Zoltán! Már korábban is írtam,ha valamivel nem vagy tisztában,győződj meg róla vagy az ellenkezőjéről! Felesleges próbálkozásaid vannak ha engem le akarsz járatni! Idáig mindig megadtam azokat az információkat amivel állításaimat hitelt érdemlően le lehet ellenőrizni! Ezért most a nagynyílvánosság elött megkérlek,hagyj fel a próbálkozásaiddal mert csak magadat járatod le! István.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Kornelia!
Ha valoban igaz lenne a reinkarnacio,lelekvandorlas elkepzelese,akkor birnunk kellene"elozo eleteink"tudasat(nyelvek ismeretet,tudomanyokat,szakmakat,embereket,tajakat,stb.)A tenyek viszont azt mutatjak,hogy meg jarni,beszelni is tanulnunk kell.Viszont az elkepzeles kisertetiesen osszecseng a kigyo borebe bujt Lucifer felrevezetesevel:"Dehogy is haltok meg!"(I Moz 3:4mf)A halal utani tovabbelesnek sok valtozatat szorta szet Lucifer az evezredek soran, folytatva jol bevalt regi felrevezeteset.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az Istvan szavahihetosegerol csak annyit,hogy ilyen modon idezte a Bibliat:<Amit a bibliában is olvashatunk,-"Aki bennem hisz,nem hal meg,örökké élni fog"! A lélek újjászületéséről van szó! >Ezzel szemben a Biblia ezt irja:"Aki hisz bennem, annak örök élete van."( Jn6:47)Nem en tamadom csalassal,hanem sajat irasai bizonyitjak azt.Korabban mar kizartam ot a kozossegbol,mert olyan allitast tulajdonitott egy mas forumozonak,aminek o az ellenkezojet allitotta,s hamisitasaval sajat teveszmeit probalta alatamasztani Istvan.Nem becsuletes modszer.

Válasz

Vincze Józsefné üzente 13 éve

Nem tudom , de azt tudom egy elhalt test 2dkg könnyebb lesz ?! és mivel tudjuk az energia nem vész el csak átalakul valahol lennie kell? és ki-ki érzése gondolkodása szerint döntse el mit szeretne hinni , előző élet v. mennyország? avagy pokol?

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Zoltán!
Felesleges ídőtöltés engem támadnod és "hamisítással"vádolnod,mikor saját magad beismerted egy korábbi írásodban, hogy nem igazán jól értelmezel dolgokat! Ha nem emlékszel erre akkor keresd vissza azt amikor "mentőt hívtál valakihez"és ott beleestél ebbe a hibába!Most is ugyan ebbe a hibába estél mert csak egyféleképpen értelmezed a Holy Bibliát!Én nem csak a Holy Bibliát a New International Versiont olvastam hanem az Alapvető Tanításokat a Bibliából,Az Evangélium dióhéjban,Benny Hinn-től a Kenet és Dr.Milan Ryzl professzortól a Bibliai csodák c. könyveket,és még sorolhatnám!Ezekről fotót is fogok feltölteni az adatlapomra (reg.lapomra!)mert én bizonyítani szoktam az állításaimat!Sokszor tanácsoltam már a kételkedőknek hogy először járjanak utánna bizonyos dolgoknak,amiben kételkednek,majd csak utánna mondjanak véleményt! A Regressziós Hipnózist nem vásári vagy cirkuszi mutatványosok végzik,hanem tanult Orvos Professzorok! Ebben az állapotban (Regressziós Hipnózisban!) a kisérleti személytől csak kérdeznek,és a válaszokat magnón rögzitik,amit a személy ébrenlétben visszahalgat! Visszavezetik előző életébe és a kisérleti személy saját maga mondja el mit lát és tapasztal!Senki nem mondja neki hogy mit lásson vagy tapasztaljon!De van ennek a Regressziónak egy másik,hipnózis nélküli változata is,amiben éber éllapotban utaztatják vissza a pácienst,előző életébe! Tehát kedves Zoltán! Akaratlanul is elárúltad járatlanságodat ebben a témakörben,ami nem baj addig amíg nem akarsz ezzel "hazugnak"és "szavahitetlennek"feltüntetni mások elött! A te gyávaságod vagy kishitűséged példázza ez a leveled is,mert ki sem próbálod ezt a számodra is elérhető lehetőséget,ennek ellenére mégis támadsz,(már megint!) engem! Nemsokára feltöltök egy minden itt tartózkodó részére elérhető cikket,egy pécsi orvosi kongresszuson elhangzó beszédből,ami sokak kételkedését fogja eloszlatni azokról a tévhitekről amit most a lélekről,reinkarnációról és a halál utáni létezésről gondolnak! Teszem ezt mindazért hogy az itt tartózkodók ne kételkedjenek tudásomban,szavahihetőségemben,és határvonalat húzhassanak kettőnk közé! A cikkem valódiságáról mint minden eddig megjelent írásomról annak igazáról meggyőződhetnek személyesen is! Tisztelettel! István.

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

kedves Zoli
Életemben folyamatosan emlékszem olyan dolgokra, amik nem ebben az életemben történtek. Sorolhatnám a példákat, egy ezek közül - ha zenét hallok, azt érzem, hogy a véremben van a zene, a tánc, és érzem, bizonyos vagyok, hogy egyszer már tudtam nagyon jól táncolni - be is ugranak időnként képek, hogy hol, milyen táncot, tehát több életemben is. De ebben az életemben semmi ritmusérzékem. És vannak még ilyen bizonyosságaim, amiket most nem taglalok. Azért, mert nem tudjuk, még létezhetnek dolgok. A Bibliában is vannak utalások - lsd. Illés próféta - és szerintem van még egy pár, de a teljesen nyilvánvalót kihúzták belőle, amikor a politikai, gazdasági és egyéb vallási érdekek így kívánták. Tiszteletben tartom, ha valaki nem hisz a reinkarnációban.
Lehet hogy nekem van téveszmém. Bár a sok "másvallású"-val meg mi van? Ennyien lennénk téveszmében? Megint csak azt mondom, az van neked, amit hiszel. Az agyamat bár nem látom, mégis bizonyítható hogy van, bár lehet, hogy ezt is csak hiszem hogy van? Hiszen nem láttam, lehet, hogy téveszme. Én inkább úgy fogalmazok, "hitem szerint ez és ez van" Galilei is annak lett az áldozata, hogy nem adta fel az elképzelését arról, hogy a Föld gömbölyű - aztán lám-lám, van, aki már látta is.

Válasz

Schmidtné Hajni üzente 13 éve

Én is egy hatalmas háznál vagyok de ha fel ébredek nem jut eszembe hol is lehet az a ház .Szerintem a lélek vándorlás a titka. Ezzel magyarázható ,és így jön képbe az előző életünk .

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Érdekes "fejtegetések" , szivesen olvasgatom őket, - és már rég nem nézegetem a kféle
Álmoskönyveket, azokban nem hiszek !!!!
További szép napokat kívánok : Ica

Válasz

Schafer Jánosné üzente 13 éve

Én is jártam már többször ugyanazon helyen álmomban ,de fogalmam nincs ébren hogy hol az a hely.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az idezett bolcsesseget hadd egesszitsem ki!...Arra a kérdésre, hogy nan-e Isten, egy bölcs azt válaszolta, hogy ha te hiszel benne, neked van - ha nem hiszel benne, neked nincs...Ez alapjan,ha nem hiszed,mert nem latod,hogy homlokod mogott van agyad,hat az neked olyan,mintha nem is lenne.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Palffy Istvan!
Amennyiben idezel,idezz pontosan!Ne hamisits,es jelold meg az idezet helyet!....A hamisitott idezet igy szol:Aki hisz bennem, annak örök élete van. Jn(6:47)...Ez egy szerzett jog,melyet Jezus Krisztus kereszt halala aran vasarolt mindazoknak,akik hisznek megvaltasaban.Azert van,es nem lesz egyszer esetleg....,mert a hit ebredesenek pillanatatol,nem pedig a cselekedetek minosegetol lep ervenybe.....A Bibliat,es mas konyveket is,eloszor olvasni kell megtanulni,majd megerteni.Ha azt olvasol bele,amit fantaziad koltott,sosem tudod meg,hogy mit tanit....A hipnozisban az egyen a hipnotizor hatasa ala kerul,es azt latja,amit az lattatni akar vele.Igy ha azt akarja,hogy gilisztanak erezd magad,mar erzed is otthonod tragyadus illatat.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Kornelia!
A reinkarnacio az exact(egzakt)tudomany modszereivel nem bizonyithato,es a megfigyeleseknek ellentmond.(Ha letezne valoban tobb eletunk,birtokaban lennenk elozo eleteink ismereteivel,igy kulonbozo nyelvek,szakmak,tajak,emberek ismeretevel.A valosag az,hogy mindezt tanulnunk kell.)

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Bea!
Lehet hogy elkerülte figyelmedet de én már írtam sokszor a reinkarnációról! A Reinkarnáció tudományosan is bizonyított tény,annak ellenére hogy vannak akik kézzel-lábbal tiltakoznak ellene! Az újjászületés= a tanulás,tapasztalat szerzés! Ha valaki beírja a keresőjébe a Reinkarnáció szót,rengeteg cikket,dokumentumot,útmutatást talál ezzel kapcsolatban!Ezért én már nem akarom ezt megismételni! Én meghagyom a kételkedést a "földhöz" ragadtaknak! Azoknak akik szembeszállnak még híres elismert tudósokkal is,akik egy élet munkájával és kisérleteikkel bizonyították a REINKARNÁCIÓ LÉTEZÉSÉT!!! Én is részt vettem több más emberrel ilyen kisérletben amit REGRESSZIÓS Hipnózisnak hívnak! Már korábban is javasoltam a kételkedő maradi gondolkodásúaknak,vegyenek részt ők is ilyen kísérletben,és saját maguk is meggyőződhetnek ennek valódiságában! Amit a bibliában is olvashatunk,-"Aki bennem hisz,nem hal meg,örökké élni fog"! A lélek újjászületéséről van szó! A bibliát nem csak olvasni,de érteni is kell! Kiegészítésül még csak annyit;Újjászületésünk a lelki megtisztulásunkig tart,utánna kerülünk egy más dimenzióba az ÖRÖKLÉTBE! Ezt nevezi a köznyelv Menyországnak! Bárki aki vitatkozni akar velem ebben a témában,előszőr vegye a fáradságot és győződjön meg ennek az ellenkezőjéről! A "kapu"mindenki elött nyitva áll! Lépjen be rajta aki kíváncsi! Szeretettel! István.

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

Kedves Bea
A létezésünk, mint az álmodás is mutatja, nem korlátozódik a fizikai és az ébrenlét síkjára.
Ebbe a kategóriába tartozik pl. a megérzés is, az az érzés is, ami elfog egy addig ismeretlen emberrel való találkozásnál, mintha mindig ismertem volna...
Mivel oly sok félék vagyunk, mi, emberek, oly sok féle személyiséggel, sok olyan hitrendszer, vallás alakult ki, ami segít nekünk embereknek ,megélni lelki életünket.
Nincs tehát olyan, hogy az egyik igaz, a másik meg nem, az egyikre azt mondom, hogy ez az egyetlen elfogadható, csak azért, mert eszmerendszeremmel ezt tudom elfogadni, a másik meg téveszme.
Arra a kérdésre, hogy nan-e Isten, egy bölcs azt válaszolta, hogy ha te hiszel benne, neked van - ha nem hiszel benne, neked nincs...
Felelősséggel csak azt mondhatom, hogy én így gondolom, hiszem, ebben érzek bizonyosságot...
Sok könyv foglalkozik az álmodással.
Én életem egy nehéz időszakában megtanultam tudatosan álmodni. Sokat segített az ébren megélt nehézségek feldolgozásában. Sok kérdésre kaptam választ, és sok nehéz lelki terhet tudtam feloldani.
A visszatérő álmokkal érdemes foglalkozni, mert fontos üzenete van. Ha emlékszel rá, azt jelenti, hogy tudatosan kell dolgoznod vele, a saját lelki fejlődésed érdekében.
Persze, csak ha akarsz.Az a csodálatos az álomban, hogy akár hiszed, akár nem, gyógyít, tanít, felold.
Szeretettel Kornélia

Válasz

Huszti Kornélia üzente 13 éve

Kedves Zoli
Légy szíves fejtsd ki bővebben, hogy érted, hogy a "reinkarnáció téveszme"

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Bea!
Elmenk teremto erovel bir.Nem csupan azt idezi vissza,amit mar lattunk,hanem kepes a belenk ivodott szimbolumok alapjan ujat alkotni.Az alomfold nem mas,mint eleted,mely hegyeken,volgyeken,kanyargos emberi kapcsolatokon,elethelyzeteken vezet keresztul.Otthon erzed magad ezen az alomfoldon,s ez igen jo,mert egeszseges szemelyisegre utal,melyet nem zavar a kiuttalansag,uldozottseg,vagy mas ellenseg.Genjeid,melyet oseidtol orokoltel bizonyos torteneseket megjegyeztek("...az atyak vetket megtorlom gyermekeiken,es azok harmadik,es negyedik nemzedeken,akik gyulolnek engem,de irgalmassagot gyakorlok ezer nemzedeken at azokkal,akik szeretnek engem,es megtartjak parancsolataimat."Biblia II Moz 20:5-6),de tajakat varosokat nem lehetseges megjegyezni genjeinkben.A reinkarnacio pedig egy teveszme.

Válasz