Pálffy István üzente 13 éve

A lehetőség adott! Talán személyesen a professzornak kellene elmondanod a véleményed,hiszen a cím,a név elérhető közelségben van! (Orinda,Kalifornia,John F.Kennedy Egyetem!) Sok sikert!

Válasz

kőszegi péter üzente 13 éve

Kedves Bea !

Érdekes dolog ez... Mert van olyan, hogy éber állapotban jönnek be álomképek, nálad pedig ez fordítva történik. Mintha a tudatod lépne be a tudattalanodba. Mintha a tudatod szeretné elcsípni azt a pillanatot, amikor átjárása lehet. És erre az alvás utolsó, illetve az ébredés első fázisa a legalkalmasabb, ekkor lehet átjáró a két világ között. Vagy úgy is lehet mondani, hogy a tudatod kicsit korán aktivizálódik, mikor még valójában alszol.

Valahol ez tehát egyfajta információcsere lehet. Ez pl. akkor lehet, amikor egy cél eléréséhez szükséges, hogy a tudattalan nagy erővel ráhangolódjon. De ugyanakkor a pillanatnyi helyzetre is különösen vigyázni kell, ennek érdekében pedig egy egészen speciális egyeztetés szükséges a felettes énnel.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Professzorok allitottak,hogy a Fold lapos,es a vilagegyetem kozpontja,de attol meg gombolyded,es a Nap korul kering.Professzorok allitottak,hogy az atom oszthatatlan,de attol meg szethasithato az.Nem minden,amit professzorok allitnak allja meg a helyet.Ok is tevedo emberek.Olyan tudomanyok,melyek kovetkeztetesek,es nem bizonyitekok alapjan allnak,viszont hasznos eszkozok felelem keltesre,masok felett valo uralkodasra.Nem szep dolog.

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Szokoli Andrásné Julika!
Olvastam dillemádat az édesanyáddal való álmod kapcsán! Leírom hogy miért kiabált édesanyád veled álmodban!
Amikor álmodban édesanyád figyelmeztetett korábban (betegség,haláleset) akkor az Ő lelke jött hozzád abból a dimenzióból ahol a holt lelkek tartózkodnak! De amikor "kiabált" veled álmodban,akkor a Te lelked látogatta meg Őt (nagyszüleid tanácsára"!) abban a dimenzióban ahol a holt lelkek tartózkodnak! Édesanyád lelke azért "kiabált" veled mert anyai féltésből nem szerette volna hogy ott rekedj,magyarul;nem akarta hogy álmodban meghalj és ott maradj! Sokan ezt nemtudják felfogni és kételkednek benne,de létezik az a másik világ,és van "átjárás",hiszen a lélek ENERGIA! Ezt Prof.Dr.Milan Ryzl-Bibliai csodák c.könyvében az 56-ik oldalon,4.sz.kísérlet (1949.január20.kisérleti személy;Milena) A lelkek halál utáni létezése címszó alatt olvasható és sematikus rajzal is ábrázolt!Ez a Professzor 1963-ban elnyerte a kiemelkedő parapszhichológiai teljesítmények elismerésére alapított Mc Dougall díjat,1967-ben a kaliforniaiSan José-ban telepedett le,ma pedig Professzorként működik a John F. Kennedy Egyetemen (Orinda, Kalifornia!) Parapszichológiai munkáit az egész világon kiadták! Ezt csak azért írtam le hogy megelőzzem azokat a támadásokat,amikkel kételyeket akarnának támasztani a hitelességem iránt! És azoknak akik nincsenek tisztában a lélek halhatatlanságával és szerepével a halál után! Szeretettel! István.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Julika nem vagy mai csirke használd az érzékiségedet és a tudatodat meglásd fog menni a megértés is.üdv

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Julika!Mindannyiunkban van egy kulonos erzekszerv,amely jelez,ha kornyezetunkben valami baj tortenik.(En Kaliforniabol megereztem,amikor edesanyam haldoklott otthon,s varta,hogy felhivjam, elkoszonhessen,es bekeben elaludhasson.)Tudatalattid kialtott rad,s nem o.Tudatalattid,hogy o mar halott,s ezt tessek tudomasul venni.O mar nyugszik,es varja Teremtoje visszatertet,hogy tobbe ne legyen fajdalom,es elvalas.

Válasz

Szokoli Andrásné Julika üzente 13 éve

Igen értem én,de miért kiabált velem és menekült előlem.Igaz,hogy nem sok esetben de,ha a családban történt valami /betegség,haláleset/ akkor álmomban anyu megjelent és szótlanul,jobb kezével mutatott arra a házra lakásra és érdekes mindig ott voltam én is a helyszínen,ahol valami baj történt.Mikor másnap érdeklődtem mindenki le döbbent,hogy honnét tudok a bajról.És mikor meg mondtam,hogy anyu mutatta meg álmomban mindenki nagyon furán reagált rá.Én nagyon sokszor rossz voltam és anyu akkor sem kiabált velem,hanem inkább sírva fakadt.Most meg ?Nem értem.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Kedves Julika!Szeretteink emleke nem hal meg veluk egyutt.Elmenk leg feltettebb zugaban ott vannak,s amikor valamilyen asszociacio elocsalja oket,ismet velunk vannak.Tudatunk kulonleges kepessege,hogy a realitast,-ha hiszunk abban-kulonos modon elfogadja almainkban is.Szamtalan esetben tapasztaltam,hogy a halott szeretteink almainkban nem szolalnak meg,vagy legalabbis nem engednek kozel magukhoz,hisz ok mar nem elnek....Korabban mar irtam arrol a gyakorlatrol,hogy ebrenletunkben mikent lehet elocsalni elmenkbol szeretteinket,s mikent lehet szora birni oket.Ha erdekel,ismet leirom....Szuleink sokat tettek ertunk,es sokan nagy nehezsegeken mentek keresztul eletuk soran.Sulyos faradtsagukat meltan pihenik most.Ne feledjuk,hogy ok eleget tettek mar ertunk,es ideje bekejukre orkodnunk.Tartsuk kulonleges kincsnek mindazt,amit tolluk kaptunk!Nelkuluk nem lehetnenk azok,akik ma vagyunk.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Julika teszt álmod volt hogy hogyan érzel édesanyád elvesztését meg kellett értened nincs már.Amikor ezotériát tanultam szinte tudtam tesztelések miatt álmodok olyanokat amit akkoriban álmodtam.Mintha egy felsőbbrendű erő által kaptam a tanulást,hogy milyen állapotban vagyok.Csak azt tudom mondani aki erre az útra lép számoljon vele,még azzal is hogy szellemeket érzékel mert a szellemed nagyon kifinomulttá válik nyiladozik a harmadik szem.valószínű már olvastatok olyat,hogy van ki fejlettebben születik meg és nem kell sok ahhoz,hogy magasabb szintre kerüljön tanulás nélkül.Ijedelemre ok nincs csak legyetek saját magatok figyelői.

Válasz

Szokoli Andrásné Julika üzente 13 éve

Igen nekem is volt egy szép,de félelmetes álmom.Egy idegen háznál voltam ami hasonlított a nagymamámék házához és olyan régi módi falusi ház volt.A ház egyik oldalán nyitva volt az az ablak és ott volt a nagymamám és a nagypapám az ablak előtt.A nagymamám szólt,hogy siess Juli vár a ház másik oldalán anyád./ Anyukám már 19 éve,hogy meghalt / Én mint az örült rohanni kezdtem és tényleg ott volt az anyu a ház másik oldalán a falnak támaszkodva és olyan de olyan nagyon szép volt,ki volt sminkelve és nagyon szép ruhában volt.Rohantam kitárt karokkal feléje és olyan nagyon boldog voltam,hogy láttam őt az anyukámat.boldogan mondtam,hogy de jó látni téged olyan nagyon régen vágyom már rá,hogy láthassalak.És akkor anyu elfordult és azt mondta,hogy késtem és ő már régóta várt itt rám,de most azonnal induljak vissza mert hajnalra haza kell érnem.Én mentem anyu felé és ő már szinte menekült előlem és egyre azt mondogatta,hogy azonnal indulj mert el fogsz késni.Ne gyere ide nem érted,hogy indulnod kell vissza mert elfogsz késni azonnal indulj.És az anyu eltűnt a szemem elől és én meg nagyon szomorúan indultam vissza a ház másik oldalához ahol a nagymamámék voltak de nem találtam senkit se ott.Mindenki eltűnt és akkor elkezdtem sírni és erre felébredtem.Olyan nagyon rossz érzés volt,hogy az anyukám menekült előlem és még kiabált is velem,hogy azt elmondani nem lehet.Utána már nem is tudtam elaludni csak az járt a fejembe,hogy miért nem engedett a közelébe az anyu.Hiába halt meg már 19 éve nekem nagyon hiányzik és olyan boldog vagyok,ha felőle álmodhatok,csak az a baj,hogy nagyon ritkán álmodom felőle.Ez az álom a mai napig is kísért és nem jövők rá,hogy mit akart az anyu és miért menekült előlem.

Válasz

Farkas Bea üzente 13 éve

Bizony, megtanultam. Sőt arra is rájöttem - és ezt most üzenem mindenkinek-, hogy nem mindig van üzenet tartalma az álmainknak. Az egyszer-egyszer előforduló kusza álmok az előző napi élményekből tevődnek össze, ezek összekeverednek. Néha teljesen jelentéktelen dolgok. Ezeket az agyunk olyankor szelektálja, amikor érthetetlen álmokként jönnek elő. Például: Egyik éjszaka felébredtem, kinéztem az ablakon, néztem az eget, olyan világos volt az ég, gondoltam biztos a hold világítja be ennyire. Majd elaludtam és azt álmodtam, hogy kint állok az udvaron, körülöttem a családtagok, egyszer csak sötét gonosz felhők borították be az eget, szinte éjszakai sötétség lett, majd ahogy jött el is ment, de a nap nem sütött ki mégsem, mert mintha egy burok vette volna körül az atmoszférát, amin keresztül csak haloványan látszott a nap. (mint a Hegylakó-Renegát című részében, csak az vörös volt :-) De aztán a burok is eltűnt és végre újra kisütött a nap. Szerintem ennek az az egyszerű magyarázata, hogy elalvás előtt ránéztem az égre, de ehhez az agyam hozzátette a fantáziámat, a hegylakót és egyéb vágyaimat, félelmeimet. Bár a filmet már nagyon régen láttam, de az agyunk olyan fantasztikus számítógép, hogy az ég világon mindent eltárol. A kevésbé fontos dolgokat akkor helyezi az archívumba, amikor alszunk, vagy feldolgozza a látottakat, nem tudom. Volt, hogy azt álmodtam, tolószékbe kerültem. Másnap elgondolkodtam ezen és eszembe jutott, hogy előző nap megbámultam az utcán egy tolószékes embert. Van úgy, hogy az adott pillanatban észre sem vesszük, hogy amire "csak" ránéztünk mennyire beleég a tudatunkba. Nagyon jó ezeken a dolgokon elmélkedni, mert közben jövök rá, hogy mire használjam a tapasztalatokat. Például az álmainkkal kideríthetjük a rejtett félelmeinket is, vagy éppen képességeinket. Sőt, talán betegségeket is megelőzhetünk. Lehet, hogy én félek attól, hogy tolószékbe kerülök? Gondolatokkal betegségeket vonzhatunk be, ezért nagyon vigyázni kell ezekkel a gondolatokkal. Na! Jól elkanyarodtam.... Milyen jó írni, mennyi minden eszembe jut írás közben. tudnék még rengeteget, de most abba hagyom mára, mert még a végén rólam fogtok álmodni :Dhihi

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Farkas Bea!
Örülök hogy saját magad tapasztaltad meg,hogyan üzenhet az álmunk! Egyébként a "testelhagyás" megtanulható,azt hiszem utalást találsz erre is az általam ajánlott könyvben! További sikeres álomfejtést kívánok!

Válasz

Bíróczki Ibolya üzente 13 éve

Kedves Bea!!
Szerintem szokj hozzá! Egyre vékonyabbak a dimenziókat elválasztó fátylak, s van az úgy ,hogy átlibegünk egy -egy látogatásra (ami amúgy is megtörténik minden alváskor, csak nem vagyunk rá tudatosak!). Az élmény elgondolkoztató, nekem már természetes, voltak hosszú hónapok, amikor elaváskor ugyanoda "pottyantam" folytatva az előző napot. Nem mondom, hogy nem volt időnként fura az érzés, amiről te is írsz, hogy akkor most mi is az igaz!!??? Mi is a valós világ? Meglehet szokni! A jó az ,hogy az odaátti szereplők nagyjából ugyan azok, akik itt vannak körülöttünk. A történések is hasonló szituációkat dolgoznak fel, éppen csak másképp. Figyelj és tanulj! Ezek az üzenetek neked szólnak, téged tesznek próbára! A lényeg, ne félj!, inkább emlékezz!!Üdv: Ibolya

Válasz

Farkas Bea üzente 13 éve

Kedves István! Köszönöm az ajánlást, mindenképp beszerzem a könyvet. Mostanában nem álmodom ilyeneket és nem észlelek semmit, azt hiszem, ez azért van, mert nem akarom és ha így volna sem akarnám észrevenni. Viszont olvasd el az alábbi sztorimat is, amit Lászlónak írtam válaszul, szerintem kapcsolódik az előző történetemhez. Egyébként kicsit asztmás vagyok, bár soha nem volt rohamom, de néha nehézlégzésem van, van úgy hogy észre sem veszem, hogy mennyire lelassul a légzésem és nagyon kevés oxigént veszek magamhoz, van hogy a fejem elzsibbad, de fura módon nem zavar. Volt, hogy annyira elzsibbadtam, hogy úgy éreztem ki tudnék szállni a testemből, ha még egy picit visszatartanám, de merem, mert félek ,hogy nem tudnék visszajönni. Sokszor koncentrálásnál is nagyon lelassul. Feltételezem, hogy ez akkor is megtörténik mikor alszom és olvastam arról, hogy pl a buddhisták végeznek olyan gyakorlatokat, hogy szándékosan lelassítják a légzésüket, ilyenkor meg tudják nyitni az elméjüket. Lehet valami köze az álomutazásomhoz?

Válasz

Farkas Bea üzente 13 éve

Kedves László! Történeted hátborzongató, viszont már én is megértettem, hogy nem kell megijedni, ha téged visszaküldtek és azóta van ez a képességed, akkor valószínű, hogy ez áldás. Volt, hogy éreztem Isten jelenlétét. Az csodálatos volt. Akkor miért félünk az elhunytak jelenlététől? Talán az ismeretlentől való félelem ez. Ezekből tanulnunk kell, úgy mint ahogy az én álomkálváriámból is, feladatunk van vele. Nem hiszem, hogy csak ennyi lenne a földi élet, hogy születünk, küzdünk aztán semmivé válunk. Biztos vagyok benne, egyre biztosabb, hogy ennél többről van szó. Félig-meddig ide vág egy másik sztorim is; Sőt, lehet, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, ezt is elmesélem. Húhh ez egyre izgibb; Ugyanabban az időben, amikor az éber álmaim voltak (még az előző lakóhelyen, rendszeresen felébredtem hajnal 3:20-kor. Ez is sokáig tartott, több mint, egy évig, mert a mostani helyen is többször megtörtént. Annyira pontban 3:20-kor, hogy már tudtam, hogy ez nem véletlen és azt is tudtam, hogy magának a számnak van valami jelentősége. Nemrégiben kaptam e-mailen egy filmet, a címe: Teljesen Idegen. Arról szólt, hogy egy ateista nő találkozik Jézussal persze egy öltönyös ember képében egy étteremben, akinek természetesen nem hisz eleinte, de a beszélgetésük során olyan kérdésekre kapunk választ, mint vallásosság, humanizmus, örök élet, pokol, mennyország. A nő a végén megkérdi, hogy találkozhat vele máskor is. Jézus elkér tőle egy névjegyet, amire ráír valamit. A nő haza megy, előveszi a bibliát és megnézi a névjegy hátulját amire az van ráírva, hogy; Jelenések könyve 3:20 . Na itt kirázott a hideg és elsírtam magam, persze örömömben. És most lássátok mi a 3:20 : -Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.- . Azóta nem ébredek 3:20-kor,. Biztos azért mert már befogadtam. :-)

Válasz

Pálffy István üzente 13 éve

Kedves Farkas Bea!
Írhatnék sok "okosságot"de helyette csak azt tanácsolom,olvasd el;A Ciprusi Mágus-t! /Édesvíz kiadó,1992./ Ebben a könyvben mindarról szó van amit Te leírtál és átéltél! Elsősorban a Testelhagyás,levitáció,a gyógyítás csodái! Ez a Ciprusi Mágus,Sztrovoloszban élő Daszkalosz,aki rendkívüli képességekkel megáldott gyógyító! Egyedűl ennek a könyvnek a szerzőjének;Kyriacos C. Markides-nek mesélte el személyesen amit a könyv tartalmaz! Ezek a következők;Hogyan hatnak az ártó,gonosz lények és gondolatok és miként űzhetők ki?
Igaz e mindaz amit tapasztalunk? Mit jelent a Karma a mindennapok nyelvére lefordítva?
Hová kerűl a lélek a test halála után és hogyan készűl újabb születésre? Milyenek a természetfölötti világban lakó arkangyalok,angyalok,démonok? Mi a testelhagyás és a tisztánlátás? Mivel magyarázhatók a fakír-csodák és a levitáció? Ez a könyv a Mágus hozzájárulásával készült,és szeretettel ajánlom Buza Lászlónak és minden érdeklődőnek!
Szeretettel!István.

Válasz

BUZA László üzente 13 éve

Kedves Bea!!

Sorstársak vagyunk!!Én Budapesten a belvárosban egy 120 éves házba költöztem!!
Egyedül laktam,mert a válás miatt költöztem!!
Hamar elkezdődött a Kálvária!!Csak éppen fordítva!!Arra ébredtem hogy valaki húzza le rólam a takarót,először nem is kapcsoltam,azt hittem a Nejem,de akkor rá jöttem hogy egyedül lakom a lakásban!Aztán jött a következő eset,vártam hogy több történjen,akkor lettem izgatot amikor egy kéz a lábamnál fogva akart ki húzni az ágyból!!Be pipultam,hatalmasat rúgtam bele!!El is ment!!Gondoltam vége a megpróbáltatásaimnak!!
De NEM!!Már felkészülten vártam Őt!!Igen ám de többen jöttek!!Először résnyire nyitottam a szememet,és látom ám hogy a bejárati ajtón keresztül jönnek!!Még Nő is volt köztük!!
Először azt hittem meghibbantam,hogyan lehet hogy az ajtón átjönnek!!Következő alkalommal már felkészültebben vártam Őket!!Megint a szokásos jelenet,de mivel zárt spalettánál alszom nehezen vettem ki Őket!!Felültem az ágyban ( mondanom sem kell pasi létemre is szaladgált a libabőr rajtam!! )Láttam tisztán az egész csapatot,de észre vették hogy látom Őket,még a vezér is mondta hogy ez lát minket!!Ekkor döbbenetemre Ők jobban megijedtek mint én,el iszkoltak az ajtón át!!Akkoriban nagyon komoly beosztásban dolgoztam,s kezdett a munka rovására menni!!Volt úgy hogy munka idő után az irodámban a kanapéra feküdtem pár órácskát alaudtam,hogy jól ki pihenjem magam!!Ekkor mellém szegődött egy Angyal és azt súgta vegyek tömjént!Körbe néztem de nem láttam senkit!!Megint azt hittem hogy dili vagyok!!
Persze erről senkinek nem szóltam,ne hogy ki röhögjenek!!
Bementem a kegytárgyakat értékesítő templomba ( éppen a közelembe van!! )Vettem tömjént!!Itthon szépen meggyújtottam a tömjént,s a mai napig nem tudom de azt mondtam "menjetek békével"!!Amikor jól megtelet a lakás minden helyisége,akkor ajtót ablakot nyitottam,s jól ki szellőztettem!Utna fehér gyertyát gyújtottam!!Ezt egy héten kersztül minden nap megismételtem,olyan jókat aludttam hogy még a vekkere sem nagyon ébredttem!!Mondhatom boldog voltam hogy nem jönnek!!
Ám az egyik éjjel,3 órakor egészségügyi sétám után vissza feküdtem,de még nem aludttam vissza,s éreztem hogy valaki megint húzza a takarót,de sokkal finomabban,gondoltam jól megrúgtam,és azért óvatos!!Lapítottam hogy mi lesz!!Szemem csukva!Éreztem hogy arcomat egy selymes finom Női kéz simogatja!!
Buta voltam,mert még jól is esett,de ösztönösen felé nyúltam,Ő rögtön elkapta a kezét!!Meg szünt a jelenség!!Őt már nem volt szíven ki űzni a lakásból!!Jött egy pálcás emberke,nem szóltam csak mondtam hogy mérje be a lakást!!Ő kérdezte hogy tudom e hogy itt egy nő tartózkodik??Neki bevallottam hogy igen!!De mivel nem bánt,mért háborgassam,sőt eleinte mikor haza jöttem még köszöntem is neki!!Néha ki jön ide a géphez is!!Érzem hegy hozzám simul,csak kicsit hideg!!!Először azt hittem huzat,de minden be volt zárva!!Ráadásul féltékeny is!!Két barátnőmet üldözött el!!Egyiknek sem mondtam hogy Ő itt van!!Fényes nappal haza kelett jönöm mert az egyik síró görcsöt kapot,amikor a konyhából hirtelen vissza fordult,és meglátta az "Alakot"!!!
Hát most így lakunk itt ketten!!Minden este JÉZUS képe előtt elégetek 1 mécsest,és minden rendben van!!
Ezt azért írtam,hogy a régi házból tömjénnel ki lehet zavarni a gionosz szellemeket!!A jókat meg minek?
Tehát ha zavarnak tégy így!!
Egyébbként,1x magam is meghaltam,de vissza küldtek!!Azóta van ilyen képességem,hogy időnként Látom Őket!!
Semmi pánik!!Tégy így!!Puszi Laci

Válasz

Véghné Krisztina üzente 13 éve

A gyerekek ilyen érzékenyek, hogy látják a szellemeket is, mert a harmadik szem nyitva van náluk. Van hogy ez nem csukódik be és felnőttként is "látnak". Nálad valószínűleg nem ez lehetett, de érzékenyebb vagy, és megérzed a másik világot. Nem kellene félned attól, hogy megint megtalál egy újabb frekvencia, mert bevonzod. Érthető, hogy szeretnéd megérteni miért történt ez, esetleg fordulj szakemberhez, aki segít megérteni a történteket pl. szellemgyógyász, pszi sebész.

Válasz

Farkas Bea üzente 13 éve

Kedves Zsuzsanna. Köszönöm a te válaszodat is. Azt hiszem a kettőből már össze tudok rakni egy értelmezhető magyarázatot. Ez olyan mint egy kirakós játék. Hál' Istennek lázas soha nem voltam, de szorongások, félelmek vannak bennem, mint ahogy a legtöbb emberben. Nem tudom van-e értelme most kutakodnom, kiraknom a puzzle-t, végül is jelenleg nem történik semmi különös. Viszont, ha meg van rá a képességem ,hogy én egy "rádióadó vevő" legyek, akkor később is megtalálhat egy újabb frekvencia.

Válasz

Farkas Bea üzente 13 éve

Kedves Eszter! Ez az átjáró dolog nagyon izgalmas és elgondolkodtató. Nem lakott ott senki, újonnan vettük a lakást a férjemmel, viszont anno egyszer az építkezés leállt egy kis időre, mert csontokat találtak a földben. Nagyon régen, még gyerek koromban időnként volt hasonló álmom. Kertes házban éltünk falun egy 100 év körüli parasztházban. Nem szerettem ott élni, mert gyakran voltak rossz álmaim és fura érzéseim, mintha lenne ott valaki rajtunk kívül. A fürdőszobából késő esténként női hangot hallottam, mintha kiabálna, vagy káromkodna. Anyám is érzékelte. Tudjuk, hogy korábban ott egy idős néni lakott. A szüleim máig ott élnek, én máig félek a ház hátsó részében, ha néha haza látogatok. Nem tudom pontosan, hogy az új lakással mi lehet a helyzet, de ha jól végig gondolom a történteket, lehet valami igazság ezzel a másik dimenzióval. Ahol most élünk a férjemmel, egy kertvárosban, ez saját, eddig nem tapasztaltam semmi különöset, és nem is félek. Remélem nem is fogok, mert ez a ház már végleges. De ha mégis, akkor már csak az a kérdés, hogy mit kezdjek vele. Miért van az, hogy egyes emberek érzékelnek "érzéken kívüli" dolgokat, mi a feladatuk ezzel?

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 13 éve

Nem voltál lázas beteg előzőleg?Esetleg trauma ért e?A tudatod is emelt szinten működhetet mert a test teljes nyugalmi állapotban van a tudat előző életekből hoz elő képeket ami valósnak tűnik.Minden emberi elme más csak ott egyezik amiben közösen tanulunk meg.A legtöbb ember szorong és a tudat erre is próbál rámutatni csak sokan ezt se értik.Képek formájában tárja elénk a szorongásainkat és félelmeinket.Magadat kell megérteni és megismerni,nem nagy dolog figyeld magadat és felismerheted félelmeid tárgyát.

Válasz

Márkus Józsefné üzente 13 éve

Kedves Bea!
Nagy valószínűség szerint,egy átjáróban laktál. Olyan átjáró,mely egy másik dimenzióba vezet.
Persze,az is lehet,hogy a lakás volt tulajdonosának nem tetszett,hogy ott laktok,ezért jelent meg neked minden nap,és" segített" olyan álmokhoz,amiket álmodtál.

Minden esetre,mivel csak Te tapasztaltad ezeket a dolgokat,valószínűleg tudod érzékelni
a másik dimenziót.
Én a helyedben utánajárnék,hogy ki lakott abban a lakásban előzőleg-
Üdvözlettel Eszter.

Válasz